promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félpucér kép került elő Stohl Lucáról, egy szál bikinibugyiban pózolt a híradós
Borítókép:  youtube.com/Tatár Csilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Stohl Luca nyilvános helyen volt bevállalós kedvében.

Stohl András lánya, Stohl Luca az utóbbi években több területen is bizonyította a tehetségét, ugyanis táncosként kezdte, majd elkezdett televíziózni, és hatalmas produkciókban láthattuk őt. Egyebek között a Ninja Warrior Hungary műsorvezetőjeként is elvarázsolta a nézőket, de a Dancing with the Stars online riportereként is maradandót alkotott – tavaly pedig híradósként mutatkozott be az ATV-n.

Stohl Luca életében nem csupán szakmai szempontból akadnak izgalmak, ugyanis 2021-ben feleségül ment a szerelméhez, akivel nemrég megszületett az első közös gyermekük is. Természetesen hatalmas a boldogság, hiszen hosszú ideje várták már, hogy családot alapítsanak. Végre eljött a pillanat, a csinos híradóson pedig tisztán látni, hogy mennyire örül annak, hogy édesanya lehet.

Stohl Luca nagyjából 9 éve van együtt a párjával, és egyáltalán nem siették el a dolgukat, hiszen az eljegyzés csak 7 esztendő után történt meg, de aztán gyorsabb tempóra váltottak, jött sorban az esküvő és a gyerek is.

„Nagyon vártam, hogy végre megkérje a kezem, és nagyon vártam az esküvőt. Nem is tudom megfogalmazni, hogy miért. Szerintem ez is ilyen társadalmi elvárás, meg hogy »Hát már azért csak kéne, nem? Hány éve is?«”

mondta Stohl Luca Tatár Csillának egy beszélgetés során.

Valószínűleg tényleg nagyon jó párost alkot Stohl Luca és a szerelme, ugyanis a francia Szent Margit-szigeten is együtt voltak még két éve, a műsorvezető pedig annyira biztonságban érezte magát a kedvese mellett, hogy egy szál bikinibugyira vetkőzött a parton, és úgy pózolt a kamerának – sőt, a felvételt még meg is osztotta a közösségi oldalán, ezzel óriási meglepetést okozva a követőinek.

Itt lehet megtekinteni Stohl Luca bevállalós fotóját, de csak saját felelősségre – még úgy is, hogy a képen nem látszódik semmi „olyan”:

Akit érdekel, az itt nézhet meg egy interjút Stohl Lucával, akinek akkor még nem született meg a babája:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás