promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horrorbalesetet szenvedett Stohl András, az ujja is leszakadt a színésznek
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezetők leleplezték szörnyű titkaikat az Ütős Ötösben, egyiküknek ragasztószalag mentette meg az életét. 

Az Ütős Ötös tegnapi adásában a műsorvezetők és a Família Kft. egykori színészei csaptak össze, mely szoros csatának bizonyult. A színészeket Kárász Zénó, Csonka András, Dzsupin Ibolya, Baranyi László és Juhász Illés képviselte, a műsorvezetők csapatát pedig Ördög Nóra, Stohl András, Demcsák Zsuzsa, Lékai-Kiss Ramóna és Köllő Babett alkották. Végül 5 millió forinttal távozott a műsorvezetők csapata, a nyereményt pedig a Heim Pál Gyermekkórháznak ajánlották fel. 

De elég sok titok kiderült a sztárokról az adásban, Stohl András és Köllő Babett például brutális baleseteiről mesélt Tillának. 

Köllő Babettet a színpadon érte egy kis baj, ahol előadás közben leesett az énekkari árokba (ami olyan 2-3 méter mély), és borzasztóan megütötte magát. A Győri Nemzeti Színház Chicago nyitányánal törtémt az eset és Babett így beszélt a szörnyű esésről:

„Fölment a függöny, gondoltam belépek a fényembe, de mögöttem elfelejtették becsukni az énekkari árkot és alig volt rajtunk (színészeken) ruha, de valahogy kitápászkodtam az énekkari árokból, lement a teljes nyitány, azt még végig énekeltem valahogy. A körmömet találtam meg és az egész hátsócombom egy hematóma volt”

Köllő Babett azt is elárulta, hogy a nézőtéren mindig van egy orvos, baj esetére és megvizsgálta, de az előadást nem állíthatták le, végig játszotta és utána otthon jegelte a sérüléseit. Annak viszont örült, hogy a bokája legalább nem tört el. 

Stohl Andrással pedig még ennél is durvább színpadi baleset történt, mert ő konkrétan levágta az ujját a színpadon és fröcsögött belőle a vér, de úgy kellett tovább játszania, hogy ebből a nézők nem vehessenek észre semmit. 

Stohl balesete így történt:

„Oda kellett csapnom egy rönköt a színfal oldalához de beszorult az ujjam és leszakadt. Lógott az ujjam. Gyűlt a vér a kezemben de közben még (szerep szerint) beszélgetnem kellett, vívnom kellett egy nagy rönkkel, és meg kellett csókolnom Básti Julit. Úgyhogy így tartottam a kezemet, megcsókoltam, leengedtem a kezemet, kimentem a színpadról, szigszalaggal odakötözték és ment tovább az előadás”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás