promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Hiába a rekordnézettségű műsorok, Tillának elege lett? A tévézés aranykora érhet véget vele, ha ő visszavonul
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 legikonikusabb arca, Till Attila a visszavonulásáról beszélt. 

Ha azt mondjuk Till Attila, mindenki egyből tudja, hogy kiről van szó. Tilla neve olyan ikonikus lett a magyar televíziózásban, hogy túlzás nélkül ki lehet jelenteni, vezessen bármilyen műsort is, őt tényleg egész Magyarország szereti. Az 51 éves műsorvezető a kezdetektől a TV2 csapatát erősíti és ezt a csatorna igyekszik is neki meghálálni, hiszen számtalan show jellegű produkció vezetését bízta rá a majdnem 30 év alatt. A teljesség igénye nélkül ő volt a Megasztár, a Big Brother, Propaganda, Megatánc, Sztárok a jégen, A Nagy Duett, Sztárban Sztár, Ezek megőrültek, Bezár a bazár, Ninja Warrior Hungary, Sztárban sztár leszek!, Sztárban sztár meg egy kicsi, Kismenők és az Okosabb vagy, mint egy ötödikes? című műsorok műsorvezetője, és ha ő feltűnt a képernyőn, garantált volt a jó szórakozás.

Tillát szeretik a sztárok is, a nézők is, ráadásul bebizonyította, hogy nem csak műsorvezetőként állja meg a helyét, de kiváló filmrendező is, az ő nevéhez fűződik pl a Pánik című játékfilm is, de számos díjat nyert már el humanitárius tevékenységéért is és a legjobb műsorvezetőnek is megválasztottak már őt.  

Tilla hiába múlt már el 50, nem tétlenkedik, és szinte egy percre sem pihen. Erről mi is meggyőződhetünk, hiszen vasárnaponként láthatjuk, hogy jelenleg is vezeti a Sztárban Sztár kilencedik szériáját, és hamarosan egy vadiúj műsorban is lesz látható (Ütős Ötös), mely áprilisban indul majd a TV2-n. A műsor alkalmából megrendezett sajtótájékoztatón pedig feltették neki a kérdést, amely már sokakat régóta foglalkoztathat. Mikor tervez visszavonulni?

Sokatmondó válaszában Tilla pedig így felelt:

"Egyszer biztos eljön az idő, hogy vége, de szerintem ez nem most van még. Az az igazság, hogy most nehezen tudom elképzelni, hogy elindulnak nagy élő műsorok, vetélkedők, bármik, és azt mondaná a TV2, vagy bármelyik tévé, hogy nem, a Tillára már nincs szükségünk, már csak ront a műsorokon, ő már lassú, unalmas. Szerintem nem, ez még nem most jött el."

Majd mikor megkérdezték tőle hány évet tervez még műsorvezetőként a szakmában tölteni, ő lazán csak így felelt:

"Százat. Nem tudom. Én ezen nem szoktam gondolkodni még."

Tilla arról is beszámolt a sajtótájékoztatón a Blikknek,hogy nála ez az állandó pörgés valószínűleg családi örökség, mert a családja többi tagja is nehezen tud megülni a fenekén és mindig csinálniuk kell valamit, így érzik jól magukat. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás