promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egész ország Tilla vécés képéről beszél - Így még sosem láthattuk a műsorvezetőt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Till Attila olyan fotót rakott ki magáról, amin szinte mindenki meglepődött, ráadásul alig lehet felismerni.

Abból kiindulva, hogy szinte mindig képernyőn van a TV2 sztárja, Tilla, kijelenthetjük, hogy ő az ország egyik legfoglalkoztatottabb, és talán legkedveltebb műsorvezetője, aki az utóbbi években rengeteg mókás pillanattal ajándékozta meg a közönséget a különböző programokban, amikben folyamatos bizalmat szavazott neki a csatorna.

Akik követik Till Attilát Instagramon, azok tudják, hogy ő elég aktív, és rendszeresen tudatja a rajongóival, hogy éppen mit csinál, mire készül – de most kivételesen nem a jelen, illetve a jövő került középpontba a legutóbbi posztjában, hanem a múlt, hiszen a híresség megosztott egy eddig talán még sosem látott képet magáról, amin fiatalon szerepel.

„1989? A Kisképző vécéjében. Biztos szünetben bagózás”

– írta Tilla a fekete-fehér felvételhez, amin szinte felismerhetetlen.

Rengeteg visszajelzés érkezett Till Attila vécés bejegyzéséhez, ami teljesen érthető, mivel nem akármilyen fotóról van szó – ráadásul még Köllő Babett és Kamarás Iván is ott hagytak egy-egy pozitív kommentet ámulatukban, szóval tényleg hatásos volt a kép.

Íme Tilla retro felvétele, amin sokak szerint leginkább úgy néz ki, mint a The Rolling Stones énekese, Mick Jagger fiatalon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás