promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tilla öt éve letette a poharat, de korábban előfordult, hogy buli után vezetett műsort
Borítókép:  YouTube / ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elege lett akkori önmagából, így megúszta a házassága is.

Őszinte beszélgetést folytatott Osváth Zsolttal a TV2 – lassan örökösnek mondható – műsorvezetője, Till Attila. A népszerű Tilla két évtizede dolgozik a csatornának, és ez idő alatt megélt egy komoly magánéleti válságot is.

Mint a ZSHOW time című YouTube-csatornán elmondta, korábban nagyon meggyűlt a baja az alkohollal, de ennek már vége, öt éve egyáltalán nem iszik. Önmagát ugyanakkor sohasem tartotta alkoholistának, inkább nagyivónak vagy buliivónak.

Tilla felesége persze mindezt rosszul élte meg, de kitartott párja mellett, és ma már felhőtlen a boldogságuk. A műsorvezetőnek szerencséje volt, hogy a masszív alkalmi ivásra nem ment rá sem a házassága, sem pedig a munkája.

„Alkohol alapú ember vagyok”

– mondta rejtélyesen Tilla, aki szerint ez az állapot onnantól válik érdekessé, ha ki tudod mondani, és fel tudod ismerni. Az alkoholizmusról egyébként éppen most készít egy filmet, amelynek főszereplői a visszaesés démonával küzdenek.

A műsorvezető szerint sokan az élethelyzetük miatt isznak, neki azonban a különféle alkalmak teremtettek erre lehetőséget és apropót. Munka közben szinte soha nem ivott, bár néha előfordult, hogy buli után műsort vezetett, de rögtön el is szégyellte magát, és utána évekig nem fordult elő hasonló.

„Gépszíjszakadásos nagyivó voltam, akinek négy sör után vége. Már nem tudtam, mi történik, átléptem egy másik világba, ahol sosem volt idő. Talán azért ittam, mert akkor tudtam pihenni, mert olyankor minden megszűnt”

– elemezte régi helyzetét a műsorvezető, aki érzése szerint mindettől függetlenül jó apa volt, foglalkozott a gyerekekkel, lehetett rá számítani.

„Pont időben hagytam abba, és egyedül jöttem ki belőle, mert elegem lett az akkori önmagamból”

– zárta le a beszélgetés ezen részét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás