promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda arcpirítóan apró textilben pózolt, nem sok anyagot használt a bikinihez a híres divattervező
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zimány Linda sokaknak megtestesíti a tökéletes nőt, mivel nemcsak gyönyörű, de doktori titulussal is rendelkezik.

Gondolom keveseknek kell bemutatni azt, hogy ki is Zimány Linda, de egy rövid összefoglalót mégis közölnék róla: tévés személyiség és színésznő, aki 1986. március 19-én született Budapesten. Karrierje során részt vett különböző szépségversenyeken, és gyorsan népszerűvé vált Magyarországon. Az első komolyabb sikereit a Miss Balaton és a Miss Earth Hungary szépségversenyeken érte el. Ezek a versenyek lehetővé tették számára, hogy nemzetközi szinten is megmérettesse magát. A média világában is megjelent, és televíziós műsorokban vállalt szerepeket. Többek között a "Vacsoracsata" és a "Nagy Duett" című műsorokban is szerepelt. Kipróbálta magát a színészi pályán is, és több magyar film és sorozatban játszott szerepeket.

De azt se felejtsük el, hogy jogi diplomát szerzett és ezzel együtt megkapta a doktori címet. A mindennapi élet azonban a doktori cm mellett is megterhelő lehet, így a többi magyar celebhez hasonlóan ő is a jól megérdemelt pihenés mellett döntött. Az ő választása azon nem Horvátország, vagy Olaszország volt, hanem egy görögországi nyaralóhely mellett döntött.

Zakynthos (ahol a szépséges hölgy üdült) egy festői sziget Görögország nyugati partjainál, az Ion-tengeren található. Ez a sziget gyönyörű tájakkal, kék lagúnákkal és homokos partokkal rendelkezik, amelyek miatt népszerű nyaralóhely a turisták körében. Bár nem tudjuk, hogy pontosan hol tartózkodott, ezek a helyek jöhetnek számításba:

Navagio Beach: Ez a látványos strand talán Zakynthos legikonikusabb helyszíne. Egy türkizkék öbölben található, ahol egy elhagyatott hajóroncs található a homokos parton. A strandhoz csak hajóval lehet eljutni, de a kilátás a part fölötti szikláról is lenyűgöző.
Kék-barlang: A tengeri barlangok és az azokat borító víz türkizkék színe miatt híresek. A kék-barlang látványa lenyűgöző, és a tengeri kirándulások során gyakran felkeresik.
Laganas: Ez a régió híres a hosszú, homokos partjáról és az éjszakai szórakozás lehetőségéről. Azonban figyelembe kell venni, hogy a tengeri teknősök fészkelési területét is magába foglalja, így az éjszakai fények és zajok megfelelő szabályozása érdekében korlátozások vannak érvényben.

Linda előszeretettel válaszol a rajongók kérdéseire, akik természetesen nem tudtak elmenni a csodás bikini mellett szó nélkül. Így megtudhatjuk, hogy egy maiamii bikinitervező (nikkibeachmiami) kivitelezte a csodás darabot, ami az államokban igen nagy népszerűségnek örvend. A bikinijeiket nagyjából 100-200 dollár között árulják, ami átszámítva 35-70 ezer forint.

Ilyen hosszú felvezetés után itt nézhetitek meg a csodás látványt:

Azonban nem csak ezzel az egy bikinivel hódított, többet is vitt az utazásra. Erről a bikiniről is többet árult el, így nem vakon kell tapogatóznunk. Ezt a csodás darabot a laneyswimwear-től vásárolta, ahol egy bikinit akár már 15 ezer forint alatt megvásárolhatunk. Mindenképpen bíztató, hogy van esélyünk arra, hogy úgy ruházkodjunk, mint egy modell, akinek doktori diplomája van:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás