promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Potom pénzbe kerül Dancsó Péter órája, alig pár tízezresért neked is lehet ilyen sztárinfluenszer időmérőd
Borítókép:  Youtube - Videómánia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha szeretnél úgy öltözni mint egy sztár, akkor most mutatunk egy olcsó, de elegáns óraalternatívát, amiben igazi celebnek érezheted magad.

Szerintem teljesen természetes emberi tulajdonság, hogy néhány dolgot illetően szeretünk ihletet meríteni másoktól, inspirálódni bizonyos forrásokból. A külsőségek tekintetében remek táptalajt nyújtanak a hivatásos véleményvezérek: youtube-erek, influenszerek, celebek. Sok esetben csalódást érezhetünk, mikor egy-egy termékről kiderül, hogy hol vásárolták és mennyibe kerül, mert esélyünk sem lenne megvásárolni, így be kell érnünk egy annak olcsóbb utánzatával.

A mostani eset azonban egy kicsit más, ugyanis a videómegosztó oldal egyik kedvenc nethuszára valami olyasmit tett a csuklójára, ami egy kis spórolással akár a te kezeden is viríthat. Dancsó Péter híresen odafigyel a külsejére, szóval ezt a választását is biztosan alapos utánanézés előzte meg.

Ez pedig nem más, mint egy Tissot PRX karóra, amely különböző kivitelekben kapható és ahogyan a videóban is hallhatjátok majd az ára ne tévesszen meg. Prémium kategóriás darabról van szó. Egyre több divateszközt forgalmazó vállalat eljutott oda, hogy nem lőhetnek csak a gazdagokra, ha nem szolgálják ki az átlagkeresetből élőket, akkor nem tudnak majd a piacon maradni.

A videóban szereplő óra listaára valahol 170.000 Forint körül mozog, ami még így sem olcsó, azonban egy kis tudatos spórolással kigazdálkodható kategória. Na de miért különleges ez az óra? Ha valaki nincs annyira benne az órák világában, mint a lenti szakértő, akkor kezdek egy érthető ténnyel: csodálatos színekben lehet kapni.

Itt most a 40 milis fajtáról írunk, ami a férfiaknak lett gyártva, de természetesen van női megfelelője is. Tehát, ha ilyen órát szeretnénk vásárolni magunknak, akkor választhatunk arany, fehér, mentazöld, sötétzöld és sötétkék, világoskék és fekete számlapokból. A szíja integrált, tehát cserélhető, de gyárilag rozsdamentes acél szíjjal kerül a boltokba. Viszont bármelyik órásnál tudunk hozzá másféle szíjat vásárolni, ha a színes óralap mellé snassznak érezzük az ezüst színt.

Összességében nagyon csinos variációkat lehet belőle kreálni, minimális kreativitással is, szóval ha épp órakeresésben vagytok, ez pedig tetszik nektek, akkor ne habozzatok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás