promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván beégett Dancsó Péter, kínos felvétel került elő a népszerű videósról
Borítókép:  YouTube - Dancsó Péter
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Ami az internetre felkerül, az az interneten is marad - ahogy a mondás tartja.

Bizonyára nem véletlen, hogy Dancsó Péter, Magyarország leghíresebb youtubere, nem kevés internetes tartalmat letörölt már, amit korábban ő maga töltött fel az oldalára. Egykori legkedveltebb videói közül már csak néhány fellelhető a videós streaming platformon. Előfordulhat, hogy ezek már nem illeszkedtek a mai arculatba, vagy egyszerűen nem volt azok minőségével elégedett a videós. Bármelyikről legyen is szó, azt ő is jól tudja - mint az iparban nagyon régóta dolgozó személy -, hogy ami az internetre felkerül, az ott is marad. Valamilyen formában biztosan újra felkereshető lesz. Így történt, hogy a TikTok újra felkapottá tett egy régi videóját, amit nem is ő készített, hanem vélhetően egykori osztálytársai.

Dancsó Péter sok celebbel és közismert személlyel összerúgta már a port. Bár az állítás leginkább úgy állja meg a helyét, ha azt mondjuk: sokan megharagudtak már rá, vagy éles kritikát foglamaztak meg vele kapcsolatban, ő ugyanis sehol nem nyilatkozik. Gulyás Márton és a Partizán csapata nemrég készített egy összeállítást Dancsó Péterről. Abban például az is elhangzik, hogy

egy kávét sem volt hajlandó elfogyasztani a műsorvezető társaságában.

De jól ismert nézeteltérés az övéké Puzsér Róberttel is, aki külön videót készített arról, hogy miért, mikor, hogyan ábrándult ki a videósból.

Dancsó nehezen megkerülhető alak a médiában és nagyon tudatosan építi karrierjét, médiaszereplését. Az elég megosztó személyiségnek számító magyar TikTokert, WhisperTont is többször elővette már, gúnyt őzött az öltözködési stílusából, munkásságából és az otthonából is. Noha mind a ketten ugyanabból élnek: szponzorokból, videózásból és abból, hogy igen nagy közönséghez szólnak. 

Előfordulhat, hogy egyszer mindenkit kipörget a szerencsekerék? Vagy a szerencsétlenség kereke... Dancsó Péter fentebb említett, mondhatni kínos kamaszkori videója alább megtekinthető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás