promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dancsó Péter szétalázta WhisperTont, az egész ország előtt leoltotta a megosztó TikTokert
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dancsó Péter kicsit sem kímélte WhisperTont.

Dancsó Péter a YouTube fenegyereke, aki többször is elég kellemetlen helyzetbe hozott pár magyar hírességet a félelmet nem ismerő videóival, amikben általában humort felhasználva megy neki az „áldozatainak”. Van, hogy közéleti témákkal is foglalkozik a népszerű Youtuber, nemrég például a Titanicnál odaveszett Titan szomorú esetével kapcsolatban készített egy videót, amivel elég nagy port kavart.

Aki követi Dancsó Péter munkásságát, az tudja, hogy általában azokról is készít videót, akiket éppen felkap az internet. Az elég megosztó személyiségnek számító magyar TikTokert, WhisperTont többször elővette már, de a mostani, legújabb feltöltése mindent visz, hiszen olyan poénosan ment neki, hogy azt egyszerűen képtelenség kibírni nevetés nélkül – bár elhangzik benne pár elég megalázó mondat is.

Dancsó Péter gúnyt űzött WhisperTonból, ráadásul szinte az összes létező fronton, hiszen az öltözködési stílusát, a munkásságát és az otthonát is ekézte sajátosan vicces módon.

Dancsó Péter teletűzdelte a videót olyan bevágásokkal, amiken WhisperTon furcsa hangokat ad ki magából, illetve csípős megjegyzést tett azzal kapcsolatban is, hogy a cégek valószínűleg nem azért hívják el a különböző eseményekre, illetve nem azért kérik fel őt kampányokra, mert annyira jó, amit csinál, hanem azért, mert így akarják megmutatni, hogy mennyire elfogadóak.

WhisperTon jelenleg Magyarország egyik legértékesebb influenszere, akinek csak TikTokon 1 millió követője van, szóval hatalmas névnek számít, főleg a coming outja óta. Dancsó Péternek valószínűleg nem az volt a célja ezzel a videóval, hogy szétalázza a TikTokert, csupán humoros akart lenni, de végül komoly gyűlölethullámot indított el a kommentelők között, ugyanis sokan elég durván elkezdték szidni WhisperTont.

Itt lehet megtekinteni Dancsó Péter legújabb videóját WhisperTonról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás