promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bicskanyitogató véleményt mondott a Titán áldozatairól Dancsó Péter, most túl messzire ment a népszerű youtuber?
Borítókép:  https://www.youtube.com/@Video-Mania
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az eltűnt tengeralattjáró akkora port kavart a médiában, amilyenre kevés példa volt mostanság. Mindenki elmondta a véleményét, ez alól a népszerű youtuber sem volt kivétel.

Dancsó Péter híres a művészien pontosan megfogalmazott kritikai érzékéről és soha, semmilyen körülmények között nem rejti véka alá a véleményét.

Aktuálpolitikai témákba ritkán száll bele, hiszen főleg az internet úgynevezett "mélygödréből" válogatja áldozatait, ezért is meglepő a mostani videója.

Ahogy arról valószínűleg sokan értesültek, egy Titanichoz szervezett úgynevezett katasztrófaturizmus keretében lehetőség van mélytengeri merülésre. Itt körbejárják a roncsot és néhány óra múlva (jó esetben) visszatérnek a felszínre.

Az utazás díja 250.000 Euró, ami hatalmas felháborodást okozott. Természetesen a kommentszekció azonnal felrobbant a hír hallatán: minek ment oda, megérdemli, mások éheznek ők meg ilyenre kötik a pénzüket.

Ezt a hypeot lovagolta meg Dancsó, ahogy a videó címében is olvasható: Milliárdosok lemerültek a Titanichoz, de minek mentek oda? 

A youtuber a tőle megszokott humoros stílusban reagált az eseményekre és bár nem tett konkrét állásfoglalást, a videó valószínűleg inkább a vérgőzös kommentelőknek, mintsem a tragédia tényleges áldozatainak szól.

A videó egyébként informatív, igen tényszerűen mondja el, hogy pontosan mi, hogyan és miért történhetett.

Több ponton viccesen kikacsint néhány olyan technikai hiányosságra, amik könnyedén okozhatták a végzetes balesetet, példának okáért arra, hogy az alapító (aki szintén ott volt a tengeralattjárón) által az utasoknak aláírásra átnyújtott dokumentum eső oldalán háromszor is szerepel az esetleges halál lehetősége.

A teljes videót ide kattintva nézheted meg, döntsd el te, hogy a videó ízléstelen, vagy pedig még belefér a humor kategóriába:

Mi a véleményetek? Nektek tetszett a videó, vagy ezek a témák nem kellene, hogy ilyen videók alapanyagaként szolgáljanak?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás