promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Haláleset a királyi családban, Novák Katalin meseszép családja, ultra bunkónak tartott magyar szokások - ezek a hét legolvasottabb hírei
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Novák Katalin családja, Tóth Gabi és Papp Máté Bence közös gyermekének fotója valamint a brit királyi család szappanoperájának újabb fejezete is lázban tartotta olvasóinkat ezen a héten.

Ezen a héten is számos izgalmas történettel leptük meg olvasóinkat, melyek közül most össze is szedtünk néhányat a legolvasottabbak közül.

A nemrégiben kegyelmi botrányba keveredett majd lemondani kényszerülő Novák Katalin családjáról szóló cikkünk igen nagy érdeklődésre tartott igényt. A volt köztársasági elnök a hivatali évei alatt is többször említette, hogy mennyire szerető család veszi őt körbe, akik mindig bíztatták és támogatták abban, hogy nőként és anyaként a karrierjében is helytálljon. 

Az pedig teljesen biztos, hogyha a családját kérdeznék meg, akkor csak dicsérő szavakat hallanánk tőlük és mi más mondhatná ezt el jobban, mint egy csodálatos családi kép, amit maga Novák Katalin osztott meg és az alábbi cikkünkben tekinthetsz meg.

Szintén sokakat érdekelt az a cikkünk, melyben azt mutattuk be, hogy melyik két szokás miatt tartják bunkónak a magyarokat a külföldiek. A sztereotípiák ugyanis velünk kapcsolatban igen erősek. A magyarok pesszimisták, a magyarok túl őszinték és ehhez hasonlók.

Mi a saját szemszögünkből nem biztos, hogy tudjuk miért jön le ez a kép rólunk, ám idegenvezetők, külföldi turisták beszámolóit összefoglalva, illetve a rólunk benyomást szerzett utazók véleményeit megvizsgálva szerintük ez az öt a magyarokra legjellemzőbb tulajdonság, amit ők felfedeztek:

  • Idegen nyelvet nem beszélünk.
  • Néha túl őszinték vagyunk, akár bántóan is.
  • Aggodalmaskodó, néha pesszimista emberek benyomását keltjük.
  • Viszonylag pontosak vagyunk
  • kifejezetten udvarias nép vagyunk.

A további részleteket alább olvashatod el!

Az utóbbi időben a brit királyi család háza táján is folyamatosan az aggasztó hírek, gondoljunk csak Katalin hercegné hasi műtétjére vagy III. Károly súlyos rákbetegségére. Nemrégiben pedig egy váratlan haláleset is megrázta az udvart. Lady Gabriella Windsor férje, Thomas Kingston ugyanis váratlanul, tragikus hirtelenséggel elhunyt. A férfit a szülei otthonában találták meg, holtan, azt kizárták, hogy idegenkezűség történt volna. Felesége hihetetlenül fiatalon, 42 évesen lett özvegy és az egész családot megrázta az eset. Katalin húga, Pippa Middleton kifejezetten jó barátságot ápolt Thomas-szal, de Károly és Kamilla is közeli viszonyban voltak a házaspárral.

A tragédiáról bővebben alábbi cikkünkben olvashatsz!

A bulvárélet nagyasszonya Tóth Gabi is folyamatosan a hírek középpontjában van, nem is csoda, hogy egyik legolvasottabb cikkünk is épp vele kapcsolatos. Néhány napja ugyanis egy kísérletet végeztek és egy applikáció segítségével megnézték, hogy milyen lenne az énekesnő és új szerelme Papp Máté Bence közös gyermeke. A program egy kisfiú képét mutatta, aki elvileg mindkét szülő külső jegyeit magán hordja, de az apukájára sokkal jobban emlékeztet. Bár az is igaz, hogy külsőre a pár tagjai nagyon hasonlítanak egymásra, így ezt nehéz megállapítani. Az első fényképet a közös gyermekükről alábbi cikkünkre kattintva tekintheted meg!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás