promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A pasim egy másik lányt hozott nőnapi ajándéknak: belementem a játékba, de aztán kiderült ki volt a vendégünk
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végtagbénító kellemetlenség volt a felismerés, lefeküdtem a bátyám barátnőjével.

Boglárka és párja felcsavartak az érzékiséget a nőnapi meglepetéssel kapcsolatban, valami olyannal lepték meg egymást, amiről régóta ábrándoztak. Azonban az, hogy engedtek a vágyaik csábításának, beláthatatlan következményekkel járt. Most az ő történetüket olvashatjátok:

Sziasztok! Az elején szeretném leszögezni, hogy aki ki van azon akadva, ha egy pár nyitottabban áll a kapcsolathoz és bizonyos dolgokat közös megegyezéssel megtesznek, akkor az ne olvasson tovább. Eléggé felszabadultan állunk a testiséghez és nem tiltunk meg egymásnak semmit, olyakor együtt és külön külön is kalandozunk. Most a nőnapi ajándék adott erre egy remek apropót. Amellett, hogy kaptam virágot, meg csokit, egy extra meglepetéssel is készült a párom: hívott nekünk estére egy játszótársat.

A lány az ígért időpontban megérkezett. Amikor kinyitottuk az ajtót egy pillanatra átsuhant a fejemen, hogy mintha ismerném valahonnan őt, de az addigra megivott pár pohár bor gyorsan kiverte a fejemből ezt a gondolatfoszlányt. Történt ami történt a hálóban, nem csalódtunk.

Mivel nem szeretjük a személytelen légyottokat, így utána még marasztaltuk egy italra és egy kis beszélgetésre. Hamar egymásra hangolódtunk, kiderült, hogy azért volt fent ezen a laza társaságot keresőket tömörítő weboldalon, mivel van egy kapcsolata, de ott nem élheti ki magát. Mesélt a barátjáról és egyre baljósabb érzésem volt. Nem akartam elhinni, de ahogy mesélt, egy idő után nem volt kétségem affelől, hogy egy olyan fatális véletlenbe csöppentem bele, amilyen még a filmekben sincs.

Fogalmam sem volt mit mondjak. Szóljak a pasimnak? Szóljak a lánynak? Fedjem fel magam? Mindegyik lehetőség pocséknak tűnt. Végül hallom, hogy a nevemen szólítgatnak és ekkor néztem fel. A lány indulni készült és elköszöntünk egymástól.

Ahogy becsuktuk az ajtót, zokogásban törtem ki, a barátom pedig nem értette mi bajom, hiszen nem ő volt az első harmadik aki nálunk járt.

A... bátyám... barátnője. - szipogtam. Ő a bátyám barátnője. És csak sírtam tovább.

A pasim is leomlott a kanapéra és fogta a fejét. Jövő héten családi ebédre megyünk, ott akarja a bátyám bemutatni a barátnőjét. Ekkora szégyennel nem tudunk az asztalhoz ülni, nem derülhet ki a dolog és a lánynak is szólnunk kellene. Akkora feladat és akkora kellemetlenség volt ez, amire egyikünk sem volt felkészülve és aminek a súlyát egyikünk sem bírta el.

Megbeszéltük, hogy pár napra jegeljük a témát és addig eldöntjük, hogyan döntsünk. De úgy érzem, hogy végzetes hibát követtünk el, amiből nem fogunk tudni kikecmeregni és amire akár a családunk is rámehet.

Ha eldöntöttük mit lépünk, még írunk, de addig is, ki kellett adnom magamból ezt a szörnyű titkot, mert maga alá temet a bűntudat.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás