promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A legjobb barátnőm és a pasija arra gerjednek be ha előttem vitáznak: a múltkori akciójuk minden jóízlés határán túlment
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmasakat hancúroznak miután végignéztem a vitát, de nekem ez már nem fér bele tovább az életembe.

Klára és legjobb barátnője, Timi, hosszú évek óta szinte testvérekként tekintenek egymásra. Timinek azonban lett egy új pasija, ezzel pedig egy egészen új zavaró szokást is sikerült magáévá tenni. Most az ő történetét olvashatjátok:

Sziasztok! Nem tudom eldönteni, hogy a levelem hangneme, vicces, tanácskérő, panaszkodó, kiakadó, vagy mindegyik egyszerre. Próbáltam hasonlóról puhatolózni a baráti társaságban, de senkinek nincs ilyen jellegű tapasztalata, sőt, többször nevetés fogadta a felvetésemet és megkérdezték melyik elborult tinimagazinban olvastam ezt a lehetetlen kérdést. Hát nem olvastam sehol (válaszoltam sokszor magamban), hanem ezzel telnek a hétvégéim.

Én hosszú ideje kapcsolatban vagyok, nem mentes a vitáktól a párkapcsolatunk, kifejezetten temperamentumos pár vagyok, így nem ismeretlen számomra a szenvedély sem. Viszont az egy kimondott konszenzus a párommal, hogy társaságban sosem vitázunk. A másik szemvillanásából látjuk azt, hogyha vita lesz, de sosem tennénk tönkre mások szórakozását, vagy hoznánk kellemetlen helyzetbe az ismerőseinket azzal, hogy a magánéletünket publikusan éljük.

Timi a legjobb barátnőm kicsit szerencsétlenebb a szerelemben, így nagyon örültem neki, mikor egy ígéretes pasijelöltet hozott bemutatni: Nándi teljesen rendben volt. Nekem nem lenne az esetem, kicsit vizesnyolcas a srác, de úgy tűnt, hogy ők ketten imádják a békét és azt, hogy kis lángon élik a hétköznapjaikat. Aztán a barátnőm kezdeti vidámsága letargiába csapott át és arról számolt be, hogy kezd kihunyni a tűz, már nem bújnak össze, nincs intimitás. Fel kell valamivel pezsdíteni a dolgokat Timi, semmi sincs veszve - bíztattam én. Ez a pezsdítő esemény nemsokára be is következett. Egy közös iszogatáson hirtelen mindkettőjükből feltörtek a sérelmek és minősíthetetlenül egymásnak estek. Engem akartak békebírónak használni, de annyira meglepődtem, hogy hirtelen azt sem tudtam miről van szó.

Végül elnézést kértek és hazamentek. Másnap jött az üzenet Timitől: fantasztikus volt az éjszaka, olyan szenvedélyesen lettek egymáséi, mint még soha azelőtt. Örültem neki, gondoltam kiadták a feszkót és minden mehet tovább, az ügy el van intézve.

A következő hétre ismét megbeszéltünk egy találkozást, fogytak az italok, majd egyszer csak elkezdtek veszekedni azon, hogy ki takarít és mennyit, ki főz, ki vásárol. Az este egy pontján Nándi elviharzott, Timi pedig negyedórára rá szintén lelépett. Másnap üzenet: nem hiszi el, de ez most még jobb volt mint a múltkor. A harmadik héten már aggódva mentem bele egy újabb találkozóba és nem alaptalanul: két órája iszogathattunk a helyen, amikor asztalcsapkodás lett abból, hogy ki ad bele többet anyagilag a háztartásban. Elvonulás, másnap üzenet, fantasztikus békülős összebújás.

Mára ismét elhívtak, hogy fussunk össze, nekem azonban minimális kedvem sincs ehhez. Örülök, hogy a barátnőm intim élete kezd helyreállni, de annak nem örülök, hogy én vagyok a párkapcsolati vitáiknak a villámhárítója. Oldják meg nélkülem. Nagyon kellemetlenül érzem magam, mert eddig mindent meg tudtam beszélni a legjobb barátnőmmel, de most nem tudom ennek hogyan fogjak neki. Azt sem tudom észreveszi-e, hogy mit művel, vagy hát művelnek a pasijával. Nem akarom, hogy a helyzet elmérgesedjen, de azt sem, hogy heti egy estémet, amit szórakozásra szánnék, az egy együttlétre ráhangolódó veszekedéssel teljen. Szeretném visszakapni a barátnőmet és a bulis programjainkat, de ha ezt így folytatják, akkor fájó szívvel, viszont véget vetek a barátságunknak.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás