promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt az egy dolgot csinálom másképp az ágyban és azóta az együttlétek fantasztikusak: újra huszonévesnek érzem magam
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába a több éves kapcsolat, a szenvedély szinte felperzseli a lepedőt: a módszer pedig nagyon egyszerű.

Ugye nektek is megvan az az érzés mikor hosszú kapcsolatban vagy valakivel? És minden olyan jó, olyan nyugis, olyan békés, olyan ismerős, semmi meglepetés, semmi feszkó, tudod, hogy mi vár otthon ha hazaérsz, megvannak a közös kis dolgaitok és szokásaitok. Szuper dolog, nem igaz? Csak éppen nem a hálószobában. Ami az ágyon kívül szuper és megadja a biztonságot, az a lepedők között pontosan ennyire romboló tud lenni. Érdekes az ember nem? Vágyik az állandóra és a biztonságra, úgy, hogy közben a változatosságra és az izgalomra is. Így működünk és ahelyett, hogy ezen keseregnénk, vagy titkolnánk a vágyainkat, inkább próbáljuk megbeszélni a párunkkal. Egészen ritka eset az, hogy egy kapcsolatban felmerülő probléma csak az egyik felet zavarja, sokkal jellemzőbb az, hogy bár mindketten látják a jelenséget, de vagy nem mernek róla beszélni, vagy csak az egyikük próbálja ezt felhozni, a másik pedig zavartan tereli a témát, pedig ő is szeretné megoldani.

Egy baráti találkozó alkalmával szóba került, hogy az egyik férfi ismerősöm hogyan oldotta meg ezt a problémát és bizony fejbiccentve ismertük el a kreatív megoldást. Nem kerül semmibe, nagyon egyszerű és a kezdeti furcsa, kellemetlen érzés után szuper dolgokat eredményezhet. Próbáljátok ki.

,,Nem szoktam a hálószobatitkokról mesélni, főleg nem haveri társaságban, mert ez szerintem alapvetően két ember dolga, viszont egyrészt büszke vagyok magamra, másrészt szerintem ez egy olyan szuper trükk, ami itt több embernek is segíthet. Nem is trükk igazándiból... egyik este jutott az eszembe. Párommal hozzuk az átlag szintet, hetente egy-kettő alkalommal összebújunk. Mivel már 7 éve együtt vagyunk, így sokszor nem elcsábításból adódik az alkalom, hanem csak mondjuk párom odaszól, hogy van-e kedvem? Általában van, de azért arra gondoltam, hogy nem lenne rossz egy-két újdonság. Odáig viszont nem jutottam el, hogy beszéljek erről az asszonnyal, vagy hogy én mit tehetnék. Aznap este aztán ott voltunk az ágyban és hirtelen ötlettől vezérelve feltettem a csajszinak egyetlen kérdést:

Lenne kedved ma valamit kipróbálni?

Döbbenten nézett rám, mondta hogy ne marhuljak, majd kuncogott, aztán elkomolyodott és végül mondta, hogy lenne valami. Neked felragyogott a szemem és kipróbáltuk (nem volt nagy dolog, egy bizonyos számról elnevezett formáció). 

Következő alkalommal már kicsit a kezdeményezést is romantikusabbra vettem és mikor már elég forró volt a hangulat, akkor ismét megkérdeztem: lenne kedved ma valamit kipróbálni?

Most már rövidebb ideig kuncogott és meglepően hamar jött az ötlet. Ez már kicsit perverzebb volt, így ezt nem szeretném elmesélni. Megdöbbentett, hogy mennyi kíváncsiság van a barátnőmben, akivel 7 éve vagyok együtt! A következő alkalomnál már ő kérdezte meg ezt tőlem és pont erre számítottam. Én is elmondtam mire vágynék és boldogan megtette.

Az együttléteink azóta sokkal jobbak és nem mondom, hogy minden alkalommal előkerül a kérdés, de tudatosan ügyelünk rá, hogy havonta egyszer-kétszer megkérdezzük a másikat, hogy látott-hallott-e valamit, ami esetleg foglalkoztatja. Komolyan, szerintem igazi kapcsolati géniusz vagyok, hogy ez eszembe jutott, de próbáljátok ki."

Végighallgattuk a srác beszámolóját és azt láttam a társaság arcán, hogy mindenkit elgondolkoztatott. Voltak ott párok, akik közben elpirultak, lopva egymásra néztek, tapintható volt a levegőben az izgalom. Biztos vagyok benne, hogy miután mindenki hazaért, jó néhány párosnál elhangzott a kérdés:

Lenne kedved ma valamit kipróbálni?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás