promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Biztonsági szó nélkül vágtunk bele egy ádáz üzekedésbe, azóta csak úgy szexelek mint a jókislányok
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Régi motorosok vagyunk már a pasimmal és azt hittük, hogy a legapróbb jelekből is ki tudjuk találni, hogy mire gondol a másik. Így volt ez akkor is, mikor szinte egyszerre döntöttük el, hogy valami újdonságot szeretnénk kipróbálni az ágyban.

Arra esett a választás, ami egyébként teljesen nem jellemző ránk: egy erotikus, fülledt légyottot akartunk, ahol ő kvázi erőszakkal hatol belém én pedig ellenkezek.

Utánaolvastunk az interneten, böngésztük a fórumokon a tapasztalatokat, a legtöbb vélemény pozitív volt és azt írták, hogy rengeteget erősített a kapcsolatukon, illetve olyan újfajta élményt adtak egymásnak, amiről nem is álmodtak.

Egyre izgatottabbak voltunk a dolog miatt, ki is tűztük a dátumot. Azt beszéltük meg, hogy én hazaérek egy fárasztó nap után, ő pedig már hazafele követ. Ezt én nem veszem észre és hazaérve véletlen nyitvafelejtem az ajtót, amin ő beoson és rámtámad a hálóban, majd letépi a ruhámat.

Én ellenkezek és így szeretkezünk.

Elsőre ijesztőnek hangozhat, ám már maga a tervezgetés is olyan hatással volt ránk, hogy én gyakorlatilag csatak nedves bugyiban járkáltam ha csak eszembe jutott és az ő dárdája is egész nap hegyesen állt.

Mindenben egyetértettünk, abban a kérdésben is, hogy nem beszélünk meg biztonsági szót, hiszen ennyi év együttlét után felesleges, olvasunk egymás pillantásában.

Itt hatalmas hibát követtünk el és remélem, aki olvassa okul majd belőle.

Eljött a nap, harisnyát húztam, miniszoknyával, egy blúzt és erősen kisminkeltem magam. Úgy beszéltük meg, hogy a harisnyámat és a blúzomat széttépi, a sminkemet pedig elkeni az arcomon.

Felvettük a pozíciót, elindultam hazafele, ő utánam, beértem a lakásba és a hálóba siettem. Hallottam nyílni az ajtót, és a férjem berontott a szobába.

Megfordultam és amit akkor láttam, az egy pillanat alatt elvette a kedvem az egésztől. Eszelős tekintettel tartott felém életem párja és őszintén szólva megijedtem.

Minden a forgatókönyv szerint zajlott, semmiben nem tért el, attól amit megbeszéltünk, pontosan az történt amire számítottam, attól eltekintve, hogy már az első hagyd abba, nem akarom ezt részemről komoly volt. Minden erőmmel ellenkeztem, de tudtam, hogy hiába és azt is, hogy egy rémes beszélgetés vár ránk, ha ennek az egésznek vége.

Mikor végzett, akkor azonnal visszaváltott és ledőlt az ágyra magával húzva és ölelve csókolva engem.

Drágám, ez fantasztikus volt. Én... én nem tudom mikor éreztem magamban ennyi tesztoszteront. Sosem vonzott az erőszak és sosem bántanálak, de így, hogy te is akartad...

Az arcom még könnyes volt, azonban mikor a szemébe néztem azonnal tudtam mi a helyes döntés.

Nekem is nagyon jó volt szerelmem. De azért... túl gyakran ne csináljuk. 

Ezzel egyet is értett majd nevetve megjegyezte, hogy a biztonsági szó hiánya is csak azt bizonyítja mennyire bízunk egymásban.

Én megfogtam a kezét és megfogadtam, hogy örökre hallgatok arról, hogy abban a 15 percben valóban rettegtem.

Az esetről azóta is gyakran nosztalgiázik, azonban újabb alkalmat szerencsére nem kért és visszatértünk a kedves, aranyos, biztonságos misszionárius pózhoz. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás