promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan nedves voltam a termálfürdőben, miközben a pasimat mutattam be a szüleimnek, hogy veszélyesen megemelkedett a vízszint
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amikor a párommal szóba került, hogy bemutatnám a szüleimet, egyértelmű volt a helyszín választás. Sajnos azonban egy apróságot nem vettem figyelembe... azt, hogy őrületesen kívánjuk egymást.

Az előző párkapcsolatom szerelmi élet terén nagyon lapos volt. Gyakorlatilag a heti 1 meghitt félórán kívül más izgalom nem történt. Én ezt teljesen elfogadtam, nem is ez volt a válóok közöttünk, az új gyakornok lány valahogy sokkal érdekesebbnek tűnt mint én. Az önbizalmam lerombolásának ennyi elég is volt, másfél év kellett ahhoz, újra nyitni tudjak.
Az élet úgy hozta, hogy a mi cégünkhöz is került egy új dolgozó. Az elejétől fogva éreztem, hogy valahogy másabb szemekkel néz rám, mint az exem. Magabiztosabb voltam a bókjaitól és végre nőnek kezdtem magam érezni. Talán ez volt az egyik ok, hogy nagyon hamar beleszerettem és elég hamar párkapcsolat lett a mi kis flörtjeinkből.
Nem is akartuk tovább húzni a szülőknek való bemutatást, megbeszéltük, hogy ezt letudjuk a következő hónapban mindkettőnk részéről. Anyuék persze nagyon boldogok voltak, mikor bejelentettem, hogy pár héten belül szeretnék valakit bemutatni nekik.

[[cikk1]

El is érkezett a várva várt hétvége. Lementünk hozzájuk vidékre. Nagyon szerették volna, hogy a párom jól érezze magát. Ki is találták, hogy közel lakunk a helyi fürdőhöz, ami messzi földön híres a gyógyvizéről és nem rég lett felújítva. Nagyon boldog voltam, meg is győződtem, hogy mindenki szimpatikus a másiknak. 
Már amikor az öltözőből kiléptem a brazil fazonú bikinimmel a kedvesem elé, a tekintetétől éreztem, hogy nem kelleni fog a hideg víz a lehűtésünkhöz.
A szüleim enyhén konzervatívak, viszont elfogadók. De ha megtudnák mit tettem tőlük 5 méterre elvonulva, nem hiszem, hogy egyhamar egymás szemébe tudnánk nézni. A párom észrevette, hogy elindult a pezsgőfürdő a medence szélénél. A víznek alapból volt egy sejtelmesen takaró színe, így a felszíntől 10 centire semmit sem lehet látni.

Kedvesem odaterelgetett a kellemesen bugyborékoló részhez. Finoman a nyakamba csókolt és a víz alatt megfogta a kezem, majd éreztette velem a keménységét. Meglepődve ránéztem, ő mosolygott és közben éreztem, hogy az ő keze is keresi a nedvességet a vízben. Persze sikerrel is járt. Lassan gyengéden mögém kúszott és már csak annyit vettem észre, hogy az apró bugyimat félretolja és már nem az ujjaival tesztelte mennyire könnyen csúszok. Finoman lassan magáévá tett a víz alatt, kínosan ügyelve hogy a békésen fürdőző emberek mit sem sejtsenek a víz alatt történő örömökről. A legkínosabb pillanat, amikor a szüleim a szemükkel végre megtaláltak, odaintettek, én meg pont abban a másodpercben értem a csúcsra... A kedvesemmel azóta is boldog párkapcsolatban élünk, és amit az exem elvett, ő azt visszaadta.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás