promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
69-eztem a leszbikus barátnőmmel, nekem csak egy orgazmus volt ő azonban belém szeretett
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legjobb barátnőm és én mindenben egymás mellett voltunk. Jóban és rosszban is, így amikor a barátom szakított velem, nem is volt kérdéses, hogy kit hívjak fel először.

Ő rögtön átjött és vigasztalt, a rákövetkező hetekben is rengeteget voltunk együtt, szépen lassan pedig túljutottam az exemen. Nem volt hosszú kapcsolat, de nagyon megkedveltem rövid idő alatt is. De Tina a barátnőm figyelt rá, hogy amikor belezuhannék az önsajnálatba, akkor valamivel kirángasson. Tina egy kicsit fiúsabb, karakán csajszi, az ismeretségünk eleje óta tudom, hogy leszbikus, ő pedig rólam azt, hogy én nem. Sosem állt ez a barátságunk útjába, legalább nem veszünk össze a pasikon.

Az egyik este azonban véglegesen megváltozott közöttünk valami. Bulizni voltunk és fantasztikusan telt az este. Nem volt kedvem ismerkedni, így nem is figyeltem senki másra, csak Tinára és a szokásosnál is jobban éreztük magunkat. Megbeszéltük, hogy nálam alszik, másnap filmezni akartunk, meg rendelni valami kaját.

Hazaértünk, azonban még bennünk volt a bulizhatnék, így bontottunk egy üved vodkát és folytattuk a zenehallgatást utána pedig beszélgettünk.

Valahogy arra terelődött a szó, hogy mennyire sokat jelentünk egymásmak, mennyire szeretjük egymást és miközben egymás kezét fogtuk Tina lassan közelebb hajol hozzám, félresimította a hajam az arcomból, végigcirógatta az arcom és a nyakam, majd megcsókolt.

Először meglepődtem, de viszonoztam a csókot. Sosem történt még ilyen közöttünk, nem vagyok az a poénból smároljunk csajokkal típus. Enyhén pezsgőíze volt és fantasztikusan használta a nyelvét. Fogalmam sem volt mit kellene tennem, de mintha a gondolataimba látott volna, ő vezetett. Félrehúzta a ruhám pántjait, ami így leomlott rólam és finoman megmarkolta mostmár szabadon lévő melleimet. A csókjaival már a nyakamnál járt, az ujjait pedig a számba dugta hogy finoman harapdáljam őket, amiktől fel-felszisszenve nyögött.

Teljesen sodródtam az eseményekkel, hagytam, hogy történjenek a dolgok. Ő a kanapéra feküdt, és maga fölé húzott, egészen az arcához, majd hirtelen ráültetett az arcára és alulról kezdett rajtam dolgozni. Mennyei érzés volt, sosem kényeztettek még így és hirtelen mintha magamra találtam volna, én is lehajoltam hozzá és viszonoztam a gyönyörszerzést.

Nem tudom, hogyan csináltam, de a hangok alapján hiába voltam kezdő, sikeresen akcióztam. Bevetettem az ujjaimat is, finoman cirógattam, mire éreztem a barátnőm remegését és elélvezett. Éreztem, hogy én is a végéhez közeledem, így felegyenesedtem és hagytam, hogy elragadjon az érzés. Csodálatos orgazmusom volt, én is hasonló intenzitással éltem át a pillanatot mint ő nem sokkal ezelőtt.

Egymás mellé dőltünk a kanapéra és összebújva aludtunk el.

Másnap reggel felébredve féltem, hogy kínos lesz a dolog, de arra ami történt nem számítottam.

Tina már megfőzte a kávét és csillogó szemmel mondta, hogy régóta vár már erre és úgy érzi, megérte. Részéről, mivel olyan jól ismerjük egymást nem szeretne lassan haladni, egyből kész lenne egy kapcsolatra.

Köpni nyelni nem tudtam. Ott álltam, egyszerre szégyenkezve és dühösen, hogyan alakulhatott így ez a történet.

Megmondtam neki, hogy ez nekem egy kaland volt és álmomban sem gondoltam volna, hogy bármikor is úgy nézett rám, mint potenciális párra.

A beszélgetés után elnézést kért, nevetgélve mondta, hogy félreértette, viccelt, azonban azóta sem keresett és ha én hívom, akkor nevetséges kifogásokkal leráz. Egy ostoba, ám igen érzéki kaland miatt elvesztettem a legjobb barátnőmet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás