promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olvasónk szexmentes kapcsolatban él, azonban szakértőnk tanácsaival talán visszacsempészheti a tüzet a kapcsolatába
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olvasóink egy szűk köre értesült arról a lehetőségről, hogy immár nemcsak megjelentetjük a párkapcsolatokkal, szexualitással, családdal kapcsolatos problémáikat, hanem tanácsot is adunk a kérdéses ügyekben. Itt az első beérkezett levél.

Sziasztok! Kellemetlennek érzem a problémát, mert csak harminc éve házas pároktól hallottam hasonlót, azonban engem szinte már felemészt ez az egész. A párom 24 éves férfi én pedig 27 éves nő vagyok. Igen. én vagyok az idősebb, de talán nem ez lesz a probléma forrása.

4 éve vagyunk együtt, ő egy Living Room-os bulin szólitott le egy egyetemi bulin, amikor én már harmadéves voltam és aznap este le is feküstünk egymással. Sok helyen olvastam, hogy ez gond, azonban egy ideig minden tökéletesen működött közöttünk, a kapcsolatunk a komoly irányba haladt, így nem hiszem, hogy ezzel rontottam volna el.

Azonban egy ideje semmi intimitás nincs. Élvezi ha ölelgetem, ha megmasszírozom, ha hozzábújok, azonban nincs szenvedélyes csók, olyan tinédzseres, szenvedélyes tapizás, szexről pedig maximum havonta egyszer álmodhatok, ha kicsit becsiccsentünk.

Mindent megpróbáltam, amit ilyenkor a magazinok javasolnak: fehérnemű, vacsora, zene, pikáns üzenetek, azonban semmi nem vezetett eredményre, csak az elutasítást kapom és ez már teljesen kikészít.

Mit kellene még csinálnom? Meddig lehet ezt bírni?

Először is! Köszönöm a leveledet, nagy bátorság kellett ahhoz, hogy ezt megoszd velünk és biztos, hogy nőként rettenetes lehet végigélni azt, hogy a párod érezhetően nem kíván. Azonban. Ez valószínűleg koránt sincs így. A mai világban egyszerűen programozottan jelen van az, hogy a férfiaknak mindig, minden körülmények között készen kell lennie az akcióra, nőként pedig koránt sincs rajtunk ekkora nyomás.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a frusztrációd és a szomorúságod nem jogos. Azonban a fehérnemű ezt a problémát nem fogja megoldani. Első körben arra kérlek (ha ezt eddig nem tetted meg), hogy ülj le és pontosan beszéld át a pároddal, hogy mi lehet közöttetek a probléma.

Sokan nem készek azonnal a szexre, hanem erotikus hangulatba kell őket hozni, viszont nem úgy, ahogyan te írtad, sokkal inkább lelki, kapcsolati síkon.

A lényeg, hogy bár valószínűleg eddig türelmes voltál és azonnali változást akarsz, nyugodj meg. Ha szereted a párod, egy egész élet van előttetek, hogy ezt helyretegyétek. Nem kell már holnap megoldani, azonban vannak azonnal alkalmazható praktikák is.

A problémád, amit felvetettél nagyon érdekes, így erről hamarosan egy külön cikket is olvashatsz majd az oldalunkon.

Amennyiben bármilyen hasonló jellegű (vagy akár más) problémád van, akkor azt írd meg nekünk az info@promotions.hu címre és mi személyre szabott választ adunk rá, természetesen teljes névtelenséggel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás