promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az első élményem, amikor a csúcsra juttattam magamat - és amire eközben gondoltam - 2. rész
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Emlékeztek még, hogy hol hagytam abba? Mert én igen. Ott, hogy a kezem egyre feljebb csúszott a libabőrös combom belső felén és nagy levegőt véve megálltam, mielőtt elértem volna a legintimebb testrészemet.

Meg akartam adni a módját, úgy éreztem, ez nagy dolog, mégis mintha valami hiányzott volna. Ekkor pedig villámcsapásként jutott eszembe az a helyes futárfiú, aki minden nap a rendelt ételt hozza. Semmit sem tudok róla, azon kívül, hogy szép a mosolya, kellemes az illata és olyan a haja, mintha rohant volna, pedig mindig pont időben érkezik. A hangja... mindig ugyanazt mondja, de olyan kellemes.

Szia! Itt a kajád, remélem finom lesz, jó étvágyat és szép napot!

És akkor elképzeltem, hogy mi lenne, ha nem ezt mondaná? Mi lenne, ha belépne az ajtón, letenné a kaját megfogná az arcom, a szemembe nézne, magához húzna és megcsókolna? Ha azt mondaná, hogy kívánlak mióta először megláttalak? Ha a kezei keményen a fenekembe markolnának, majd becsúsztatná őket a blúzom alá és megszorítaná a mellemet? Ha kigombolná a nadrágomat, lehúzná a sliccem és bedugná a kezét, ellenőrizve azt, hogy mennyire vágytam már erre?

Nagyon vágyom rá. A saját ujjaimmal érzem, ami már a finom, puha, meleg és nedves puncimnál jár. Jó érzés. Elképzelem, hogy a futár fiú keze. Hogy közben mély, szenvedélyes forró csókot váltunk. Már a nyakamat harapja és a keze (ami most az én kezem) egyre gyorsabban jár a sikamlós kis kagylócskámon.

Érzem, ahogy egyre jobb érzés, amit csinálok. Egyre magabiztosabban mozog a kezem és ettől én is felbátorodok. A fantáziámban a futárfiú már fölöttem van, a meredező férfiassága közelít hozzám és kész vagyok arra, hogy magamba fogadjam.

Teljesen ellazulok, és... már magamban érzem az ujjaimat. Ki és be mozgatom, mintha csak a futár kemény kapitánya lenne. Egyre jobban beleélem magam ebbe az erotikus álomba, érzem minden porcikáját és az enyémet is.

A kezemmel a bimbómat izgatom, a hajamba túrok, karmolom a nyakam, egyre vadabbul sóhajtozok, nem tudom mi fog következni, de érzem, hogy megállíthatatlanul suhanok felé.

A kezem, ami lent dolgozik, már szélsebesen jár és egyszer csak kitör belőlem egy halk sikoly, a testem összerándul, majd petyhüdtem zuhanok vissza az ágyra.

Elértem a csúcsra. Még csukva van a szemem, gondolataimban mellettem fekszik szintén lihegve a lovagom. Szerelmesen összenézünk, mosolygunk, ő a karomat simogatja. Azonban tudom, hogy ez nem a valóság és egyszer véget kell érnie. Kinyitom a szemem és a képzeletbeli románc egy pillanat alatt végetér.

Ezután felültem, majd elindultam tusolni. Holnap pedig dél körül érkezik majd az ebéden. Azt hiszem megkérdezem, hogy van-e barátnője, ha pedig van, akkor sincs semmi baj, mert éjszakánként álmaimban majd újra benézhet hozzám.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás