promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A munkatársam behozta a barátnőjét a céges bulira, hárman mondtak fel az eset után
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ketten össze is verekedtek, a főnökségnek kellett szétválasztani a dulakodó alkalmazottakat.

Kivételes levelet kapott szerkesztőségünk, aki a beszámolót küldte csak szemlélője volt az eseményeknek, de szerinte "papírra kívánkozott" a történet. Az elolvasása után mi is így gondoltuk, így most Zoltán történetét olvashatjátok:

Sziasztok! Olvasom itt nálatok a vadabbnál vadabb történeteket, de szerintem ez is befér ide. Igazából mondanám, hogy vicces a sztori, de ott akkor átélve nagyon ijesztő volt és eléggé sajnáltam is azokat, akik érintettek voltak. Természetesen nem nevezem meg a kollégáimat, mert nem akarom, hogy bárki felismerje melyik cég, meg kikről van szó. Az a lényeg, hogy nálunk nagyjából február végén szokott lenni a bértárgyalás, amit egy viszonylag nagy csapatépítő, ismerkedő partival szoktak összekötni. Most is így történt, ilyenkor mindenki hozhat magával egy vendéget és az egyik kollégánk már hetek óta cukkolt minket, hogy olyan csaj fog vele jönni, hogy lehidalunk. Képet nem mutatott, mondván, hogy jobban meglepődjünk majd, de így el se nagyon akartuk hinni, hogy tényleg létezik ez a bombázó. De kitartott a sztorijánál és hát eljött a buli napja. Már ott volt szinte mindenki és el is kezdtünk kicsit csúfolkodni a kollégánkon, hogy vajon milyen magyarázattal áll majd elő, miért nem jött vele a modellbarátnője.

Legnagyobb meglepetésemre azonban nagyjából ahogy azt kimondtam, nyílt az ajtó, belépett az említett kolléga, utána pedig egy olyan nő, amilyet még álmaimban sem láttam. De tényleg, nem szeretem ezt a szexista rendszert, de 10/10, nem lehetett mibe belekötni. Nem akartam illetlenül bámulni, de így is alig pár másodpercem maradt szemrevételezni, mert az egyik kollégám felüvöltött:

Ő a húgom te rohadék. - Ha valaki esetleg túlzónak érezné a reakciót, akkor azt tudni kell, hogy az említett kolléga előtte már hetekig ecsetelte nem túl illedelmes módon, hogy milyen módokon okozott örömet a hölgynek, illetve hogy milyen extrém helyszíneken csinálták, így mikor a bátyjának leesett, hogy ezt a rengeteg perverz dolgot a húga követte el, akkor annyira megmérgedt, hogy azonnal feléjük rohant.

Időm sem volt felocsúdni, egy másik férfihang is keresztüldörrent a termen:

Mi a franc Zsófi, vele is? Tegnap még nálam voltál. - és ekkor egy másik férfi is láttam feléjük futni.

A munkahelyi buli egy pillanat alatt vérfürdővé változott, a barátnő bemutatás pedig olyan ordas lebukással ért véget, hogy én szégyelltem magam, pedig semmi közöm nem volt az esethez. A felsővezetés rohant oda, hogy a verekedést valahogy megfékezze és a három embert szétválasztani és egyikük sem volt már fiatal a szakmában, ilyet az arckifejezésük alapján még ők sem láttak. A céges partin mindenki kijózanodott egy pillanat alatt és fél óra múlva elkezdtek szállingózni az emberek, a teremre pedig néma csend telepedett, a három bika még üvöltözött egymásnak. Zsófi (a 10/10es bomba) eközben hihetetlen buta arckifejezéssel ment egyiküktől a másikhoz, ezzel is csak hergelve őket és szemmel láthatóan valami szánalmas magyarázatfélét próbált kitalálni, dehát bukó volt az egész.

Az alkoholt elzárták előlük, mert nagyon puskaporos volt a hangulat, jómagam is próbáltam nyugtatni őket, de nem épp szép reakciókat kaptam, most viszont elnéztem: el nem tudtam képzelni milyen lehet érintettnek lenni bármelyik oldalon. Sokan találgatták, hogy lesz-e ennek az egésznek valami következménye, de végül ezt nem kellett levárni. A csajszi csúfos lebukása olyan foltot ejtett a becsületükön, hogy mindhárman felmondtak a buli utáni hétfőn, azonnalival. Hihetetlen az egész, hogy másodpercek alatt megváltozik ennyi ember élete, egy csaj miatt, aki nem tudja eldönteni mit akar. Nézegetem időnként az adatlapjukat, senki mellett nem bukkan fel a leányzó, nyilván a bátyjával családi képeken szerepel, de vagy ő dobta mind a két pasit, vagy őt ejtették. Nem mondom, hogy nem fordult meg a fejemben megkeresni, hátha én lennék az, aki mellett megszelídül, de végül elvetettem az ötletet. Hiába a gyönyörű test és a csinos pofi, ha valaki belülről rohad, akkor sokáig nem lennék boldog vele.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás