promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megkérdeztünk pár dögös csajt egy buliban, hogy milyen pasit keresnek: hát ezek a kiscsibék eléggé el vannak tévedve
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány választól kinyílik a bicska az ember zsebében.

A Valentin-nap közeledtével felmerült a szerkesztőségünkben a kérdés, hogy mégis miért olyan nehéz manapság a pártalálás? Mit keresnek az emberek egymásba, mi kell a párkapcsolat kialakulásához? Kimentünk hát és megkérdeztük az utca emberét, a férfiak figyeljenek, most a nőkön volt a vélemény nyilvánítás sora. Ha kíváncsiak voltatok mit tartanak szexinek ma a lányok, akkor ajánljuk figyelmetekbe a cikkünket.

Figyeltünk rá, hogy a megkérdezettek nagykorúak legyenek, szinglik és mindenkinek ugyanazt a három egyszerű kérdést tettük fel. Mondd el egy percben, hogy:

1. Mi az amivel egy pasi azonnal megfog?

2. Hova hívjon randira, hogy lenyűgözzön?

3. Mi az ami kizáró tényező?

Letícia (18):

Hét szeretem ha meghívogatnak erre arra. Szerintem azzal ki tudja mutatni, hogy érdeklem. Egy barátnőm most kapott egy fülhallgatót egy sráctól és még csak két hónapja randiznak, ő meg más fél éve nézegette azt a fülest. Meg szeressen öltözködni, én is szeretek, nézzünk ki jól együtt.

Randizni mindenképp valami sky bár-ba szeretnék menni. Van pár nagyon szép Budapesten, imádok koktélozni, ott nagyon jókat csinálnak, akár hetente is elvihetne.

Ha sóher és ha nem öltözködik divatosan. Meg ha nem szereti a barátnőimet, az nekem nagyon fontos. Meg ha az állatokat sem szereti, akkor off.

Timi (31):

Udvariasan szólítson meg és hiszek abban, hogy az első percben lenyűgözhetjük egymást. A netes társkeresést teljesen elutasítom, így nálam mindenképpen csak a személyes kontaktus jöhet szóba. Ami még nagyon beindít a finom parfüm illat. Szeretem, ha egy pasi elegáns, de azért nem kell az öltöny. Ne legyünk álszentek, igenis fontos a külső.

Mindenképp valami olyan programra, ahol megismerhetem milyen is ő. Esetleg egy menhelyre kutyát sétáltani, vagy valamilyen más önkéntes programra, ahol segítünk másoknak. Ha ezt megteszi, akkor tudom, hogy ez neki is fontos, akkor pedig szabad az út a szívemhez.

Ha bárkire bármilyen rosszindulatú, vagy türelmetlen megjegyzést tesz, akkor ott nálam véget ér a randi.

Melinda (44):

Illat, illat, illat, szép, elegáns ruha, ápolt köröm és fogak, kellemes, nem fülsértő hang.

Egy kellemes kávézó, vagy teázó, ahol ha jól sikerül a randi valami erősebbet is adnak. Nincs is fantasztikusabb, mint egy első randi ahol ránk esteledik és az ismerkedős beszélgetésből esti iszogatás lesz.

Ne erőltessen semmit. Mögöttem van már sok év, ismerem magam és a tempómat. Ha bármikor is úgy érzem, hogy sürgetve vagyok, akkor bepánikolok és kiszállok.

Panni (21):

Nézzen ki nagyon férfiasan, magas legyen, izmos, edzen látszon rajta, irigyeljék meg az ismerőseim, hogy velem van.

Étterem, amit én választok ki. 

Ne legyen melós. Az nagyon ciki lenne. Menő szakmát szeretnék, amiben van presztizs. Illetve ha felezni szeretné a számlát az első pár randin, az nekem felejtős, mert azt sugallja, hogy anyagias.

Gabriella (23):

Lássam a szemében hogy okos. A tudást, az értelmet, a huncutságot, a viccet. Pendüljünk egy hullámhosszon. Imádom a csipkelődést és a flörtöt, mert abból lesz a szenvedély.

Hát... én nem bánom, ha nála vagy nálam van az első randi. Aztán alakul az este, ahogy alakul. Nem gondolom, hogy attól lesz valami tartós, mert bizonyos dolgokra heteket várunk.

Ha nem érti a viccet és ha sértődékeny, akkor nem engem keres. Ha pedig nagyon harsány, akkor sem fogom magam sokáig jól érezni mellette.

Emília (28):

Legyen sportos, jó kiállású. Ha esetleg kutyát sétáltat, akkor az külön jó, ha pedig eleve a kondiban találkozunk, szuper. A lényeg, hogy valahogy süssön róla, hogy fontos neki az edzés és az egészség.

Túra, séta, színház, de amiben még nem volt részem és nagy vágyam, valamilyen workshop. Esetleg egy pizzakészítő, vagy egy kerámiás. Az álomszerű lenne.

A pia, a cigi, az alkohol, a kávé, bármilyen olyan élvezeti cikk, amire rá lehet függeni nálam tabu. És ismerem magam, a párom sem tudnám tisztelni akkor, ha bármelyiknek a rabja, márpedig nálam a tisztelet alapvető.

Na srácok? Mit gondoltok? Mennyire jogos, mennyire teljesíthető? És készüljetek, hamarosan ti jöttök.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás