promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pikáns fotók kerültek elő Hitler feleségéről, Eva Braun meseszép nő volt, aki a müncheni elit minden férfitagját elkápráztatta
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hitlerrel való találkozása előtt gyakran közszemlére tette formás testét.

Eva Braun, az egykori Adolf Hitler szerelme és végül felesége, egy olyan nő, akit gyakran sötétbe burkolnak a történelmi események hatalmas árnyai. Az ő élete és kapcsolata a náci vezérrel sok rejtélyt és érdekes részletet rejt magában, és megismerése segít megérteni a Harmadik Birodalom egyik sötét és tragikus korszakát. Eva Anna Paula Braun 1912. február 6-án született Bajorországban, Münchenben. Egy középosztálybeli átlagos, dolgos család gyermekeként jött a világra. Apja, Friedrich Braun, iskolai tanár volt, míg anyja, Franziska Kronberger, háztartásbeli volt. Eva azonban fiatal kora ellenére már korán ambiciózus és érdeklődő volt, főleg a divat és a szórakoztatóipar iránt. Szenvedélye végül beteljesedett: később fotográfusnőként dolgozott.

Fiatalkorában Eva vonzó fiatal nővé cseperedett, aki a müncheni társasági életben ismert volt. Fiatal korában dolgozott egy müncheni fotóstúdióban, a Hoffmann stúdióban, ahol találkozott Adolf Hitlerrel, aki akkoriban már ismert politikus volt. A találkozásuk idején Eva mindössze 17 éves volt, Hitler pedig a 40-es éveiben járt. Kettejük között azonnal vonzalom alakult ki. Eva Braun és Hitler kapcsolata sokáig titkos maradt, mivel Hitler nem akarta nyilvánosságra hozni magánéletét. Azonban az évek során Eva egyre inkább része lett Hitler életének és környezetének. Eva néha utazott a Führerrel, és jelen volt a náci vezetők összejövetelein, de a tényleges hadi és üzleti döntéseknél nem tartózkodhatott a szobában. Életében összesen kétszer kísérelt meg sikertelen öngyilkosságot, mindkétszer a szerelem állt a háttérben: Hitler figyelmét akarta magára vonni, kapcsolatuk ezen szörnyű események után mindig szorosabbá váltak.

Eva Braun és Hitler kapcsolata gyakran ellentmondásos volt. Hitler nagyon titkolózó volt a magánéletével kapcsolatban, és nem akarta, hogy a német nép vagy a világ tudjon arról, hogy kapcsolatban él, ráadásul egy nála jóval fiatalabb nővel. A fordulópont kapcsolatuk beismerésében nem sokkal haláluk előtt következett be, amikor a második világháború már a végéhez közeledett, Eva és Hitler összeházasodtak egy titkos ceremónián a Führerbunkerben.

Eva Braun élete tragikusan összefonódott volt Hitler sorsával. A berlini Führerbunkerben, 1945. április 30-án, a második világháború végnapjaiban, mindketten öngyilkosságot követtek el. Eva Braun cianidmérget vett magához, míg Hitler egy lövéssel vetett véget életének. A két szerelmes közös sírba temették, majd a szovjet csapatok elfoglalták a Führerbunkert. Bár sokan csak mint Hitler szeretőjét emlegetik, élete érdemes arra, hogy az ő egyéni történetét és tragédiáját is megismerjük. Eva Braun egy olyan nő volt, aki a sötétség és az elnyomás árnyékában is megpróbált boldogságot és szeretetet találni, de végül a tettei következménye őt is utolérték.

Itt van néhány kép a szép, csinos és fiatal Eva-ról aki még fürdőruhában is megmutatta magát, nem csoda, hogy bomlottak utána a férfiak:

Forrás: Profimedia

Forrás: Profimedia

Forrás: Profimedia

Forrás: wikipedia.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás