promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra lecsapott a kanizsai sz*rófantom: évek óta keseríti meg a helyiek életét
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rendőrségnek és a városvezetésnek könyörögnek a közbelépésért.

Amikor az ember már azt hiszi, hogy mindent látott, akkor az élet mutat egy fricskát és mellé valamit, amitől egészen biztosan az az érzésünk támad, hogy bezárjuk az internetet, lecsukjuk a gépet és még a társadalomból is kivonulunk. Ez történt most velem is, mikor a Facebookon böngészve egy csoportban szembejött egy kétségbeesett poszt, aki egy egészen szokatlan magyarországi jelenségről számolt be. Mint mondja az áldatlan állapot évek óta tart és most nyilvánosan szólalt fel  segítségért egy ott lakó a helyiek nevében: a rendőrség és a városvezetés közbenjárását kéri, hogy végre elháruljon a több mint kellemetlen probléma.

A mai 21. században szeretnénk remélni, hogy embertársaink kulturáltak, odafigyelnek másokra és birtokában vannak a közösségi terek megfelelő használatának, azonban ezt most egyik meseszép városkánk most megcáfolta. A helyiek által csak kanizsai sz*rófantomnak elnevezett férfi megkeseríti a békés városka életét, senki nem tudja, hogy hol csak le legközelebb. A poszt utolsó utáni segélykiáltásként íródott és fényképekkel is alátámasztották, hogy a probléma valós: egy autót fotóztak le, melyre az úriember elvégezte a dolgát, de egy ház melletti járdarész is áldozatul esett.

Az esetről részletesebb leírást is kapunk: a probléma néhány utcára koncentrálódik, volt már, hogy a házak falára, kapujára ment a végtermék, de egyszer még egy templomnál is könnyített magán. Ez utóbbiról a poszt írójának értesülése szerint videófelvétel is készült, így tudniuk kellene, hogy kit vegyenek elő a minősíthetetlen és undorító viselkedésért. Bár arra nem tér ki a posztban, hogy a videó létezéséről miért olyan biztos, de vélhetően a környékbeliek tudják, hogy hol van az utcában biztonsági kamera.

Az helyzet áldatlan, senki nem szeretne arra felkelni, vagy munkába indulásnál azzal szembesülni, hogy most éppen az ő otthona volt a soros, ahogy munkából hazaérve sem ez a legkellemesebb látvány. Az pedig, hogy az autó fényezésében ez milyen károkat tud tenni, egyértelmű. Mindemelett morálisan is rontja a közösséget, mert az emberekben óhatatlanul felmerül, hogy mi van akkor, ha ismerik az elkövetőt, illetve a takarítás folyamata is érthetően undort és rossz érzést kelt.

A város egyébként ettől eltekintve gyönyörű és reméljük, hogy az illetékesek hamarosan tesznek valamit a jelenség megfékezésének érdekében:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás