promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt Krausz Gáborral és Mikes Annával? Azonnal kiszúrták az oldalukon a furcsaságot
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor és Mikes Anna szinte egyszerre csinálta meg a saját oldalán.

Válásuk után Tóth Gabira és Krausz Gáborra is hamar rátalált a szerelem. A Séfek séfe sztárja a Dancing with the Stars-ban melegedett össze új párjával, Mikes Annával, akivel közösen meg is nyerték a TV2 táncos showműsorának 2023-as évadját. Utána is hatalmas boldogságban voltak, és miután hivatalossá vált Gabi és Gábor válása, a közösségi oldalukon felvállalták, hogy összejöttek.

A párt nagyon sokan követik a közösségi oldalaikon, és mindig alig várják, hogy közös fotókat rakjanak ki magukról. Azonban most olyasmit vettek észre a két híresség oldalán, ami egy kicsit furcsaság, és van, aki meg is jegyezte nekik, hogy gyakorlatilag egyszerre tették meg.

Ugyanis Mikes Anna kirakott szerdán egy képet, amihez igen sokat mondó szöveget mellékelt:

„Annyira jó néha csöndben lenni, csak egy picit megpihenni, megállni egy szóra, körülnézni, nem sietni és álmodozni. Hálát adni az életért, amiért ilyen csodás. Mert az, még az olykor-olykor előforduló nehézségeivel együtt is”.

Anna fotója alatt pedig megjelent Krausz Gábor, aki szivecskés emojikat küldött szerelmének.

Igen ám, de a sztárséf is kirakott egy fotót magáról, tényleg szinte egyszerre publikálták a két képet, ő viszont sokkal tömörebben fogalmazta meg érzéseit:

„Az élet szép”.

- írta, mire Mikes Anna sok-sok szívet és tüzes hangulatjelent kommentelt alá.

Azonban míg Mikes Anna szinte azonnal reagált szerelme kommentjére a saját fotója alatt, Krausz Gábor semmit sem reagált párja szerelmes hozzászólására. A rajongóik most azt találgatják, mire föl ez a nyilvános üzengetés, miért tartották fontosnak, hogy ilyen formában fejezzék ki egymásnak, hogy hogyan éreznek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás