promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina lebuktatta G.w.M-et, felvette videóra, hogy bizonyítsa az embereknek, igazak voltak hát a pletykák?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina maga leplezte le a saját férjét.

Varga Márk, azaz G.w.M és Kulcsár Edina mostanában ismét gyakran szerepel a bulvároldalak címlapján. Bizonyára megirigyelték Tóth Gabi és Krausz Gábor stabil népszerűségét és azt a kiemelt figyelmet, amit tavaly augusztus óta, a válásuk bejelentése óta kapnak. Kitalálták hát, hogy indítanak egy családi valóságshow-t, amiben mindent, de tényleg mindent rögzítenek, és a nyilvánosság elé tárják.

Biztosra vették, hogy ebből hatalmas mennyiségű pénzt fognak kaszálni - ha már Varga Márk fellépései nem hoznak olyan sokat a konyhára (már ha igazak a pletykák) -, ehhez képest alig nézi valaki Kulcsár Edina és G.w.M sajátgyártású videóit. Szó szerint orbitális bukás a házaspár low budget valóságshowja, ugyanis ma már 1000 ember sem követi őket; egészen pontosan 851 tagjuk van.

A Bors utánaszámolt, hogy ha csak ennyi előfizetőjük maradna, akik minden hónapban kifizetik nekik a 2000 forintos havidíjat, akkor is összegyűlne nekik havonta 1,7 millió forint, de a levonások után természetesen közel sem maradna nekik ennyi.

Nem csoda, hogy a kutyát sem érdekli G.w.M és Edina polgárpukkasztása, hiszen olyan tartalmakat készítenek, amik nemcsak, hogy prolik és közönségesek, de nem is igen segítik hozzá a házaspárt, hogy akár egy kicsit is szimpatikusabbnak lássák őket az emberek. Legutóbb például egy olyan videót töltöttek fel, amin G.w.M randalírozott a haverjaival, mégpedig egy benzinkúton. Varga Márk cimborái üdítővel locsolták egymást a benzinkút előtt; a kommentelők szerint mint a rossz gyerekek, úgy viselkedtek.

Egy másik kommentelő pedig megjegyezte, hogy a benzinkúton dolgozók mennyire örülhettek, hogy G.w.M és sleppje ott randalírozott és borított be mindent cukros üdítővel.

Ugyanakkor felkerült egy olyan videó is, amit maga Kulcsár Edina osztott meg a férjéről az Insta Storyjában. Ebben gyakorlatilag lebuktatta Varga Márkot, ugyanis bokszkesztyűvel mutatta meg a rappert. Kulcsár Edina elmondása szerint G.w.M-mel elkezdték a közös edzést és az életmódváltást, hiszen köztudott, hogy Márk nem olyan régen komoly egészségi problémákkal küzdött, és emiatt kórházba is került.

A kommentelők szerint viszont árulkodó az, hogy G.w.M bokszkesztyűben edz, sokan azt gondolják, hogy ezzel Edina leleplezte a férjét, aki részt fog venni az idei Sztárbox-ban.

Azzal kapcsolatban már sokan találgattak, hogy kik lehetnek majd a 2024-es Sztárbox versenyzői, többen nyíltan be is jelentkeztek a műsorba, például Zámbó Krisztián, aki természetesen az édesapja egyik jól ismert dalára akarna bevonulni a ringbe. Egyébként G.w.M neve is többször felmerült, mint az egyik lehetséges versenyzője az RTL műsorának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás