promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah koncertje miatt áll a bál: rengetegen kiakadtak, ennek még rendőrségi ügy is lehet a vége?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah koncertjegyei körül áll a bál, egymást verik át az emberek? 

Elképesztő népszerűségnek örvend Azahriah, aki nem csak Magyarországot, hanem Európát is elkezdte meghódítani. Koncertezett több európai városban, beleértve Párizst. Londont és az osztrák fővárost is. Budapesten 2024-ben pedig történelmet is ír, elérkezett ugyanis karrierje talán egyik csúcspontjához: háromszoros koncertet ad majd májusban a Puskás Arénában. A rajongók pedig ezerrel készülnek, hogy láthassák a kedvencüket. A jegyek szinte egy szempillantás alatt el is fogytak, a hivatalos oldalon már csak méregdrága ülőjegyeket találni. 

Aki esetleg még nem hallotta volna a fiatal dalait, annak itt egy kis segítség:

Aki mostanáig húzta a jegyvásárlást, annak bizony nincs könnyű dolga. Sokáig kell böngészni az internetet, mire olyan koncertjegyre bukkanunk, amelyeket tökéletesek nekünk. Habár az eladásra létrehozott alkalmazásokra nap, mint nap töltenek fel jegyeket, akik egymás mellé akarnak ülni és megfizethető áron jegyhez jutni, azoknak gyorsan kell cselekedniük. Ezenkívül több Facebook csoport is létrejött annak érdekében, hogy az emberek el tudják adni és megvenni a jegyeket, ám ezeknél érdemes vigyázni.

Több ilyen csoportban megjelentek a csalók, akik perceken belül átverik az embereket. 

Épp ezért nagyon rizikós így vásárolni, előre érdemes minden részletet leegyeztetni és kérni az eladót, hogy mielőtt elutaljuk a pénz küldjön fotót, hogy valóban nála vannak a jegyet. Akinél csak fotón keresztül van meg a jegy, már egyből gyanússá válhat. 

Az emberek pedig hitetlenkednek a csoportokban és sokan el is keseredtek, hogy így nem fognak tudni elmenni Azahriah koncertjére. A csalások alkalmával pedig több dolgot is bevetnek, a csalók más okmányait is képesek használni, csak azért, hogy pénzt szerezhessenek. Kérdés azonban, hogy lehet e ezért a rendőrséghez fordulni?

"Sziasztok, legyetek körültekintőek, csalók vannak a csoportban, valószínűleg fake accounttal. Használjatok abszolút biztos és megbízható felületeket, pl. Ticketswap, ha az az. Én még nem használtam. Sok sikert!" - olvasható az egyik Facebook-csoportban.

"Más okmányait használják! Nehány profil más személyes iratait használva (az érintett személy tudta nélkül) próbálja kicsalni a pénzt! Nagyon óvatosan!" - figyelmeztette az embereket egy másik csoporttag.

"Én belefutottam egy csalóba, a pénzt is elutaltam neki aztán jegy persze sehol és válaszolni sem válaszol azóta!  Nem tudom a saját nevén van-e fent. Nagyon óvatosnak kell lenni!" - írta elkeseredve egy vásárló.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás