promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabiról extravagáns fotósorozat került elő, a trollok szétfricskázták a sokat sejtető képeket
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő ezt az évet sem ússza meg szárazon, a kommentelők már az újév első napján elővették Gabit.

Tóth Gabi mögött egy igencsak mozgalmas és kemény év áll, az énekesnő az év második felében tulajdonképpen végig a bulvársajtó kereszttüzében mozgott. Nyáron robbant a hír, hogy férjével, Krausz Gáborral külön úton folytatják, majd gyorsan kiderült, hogy Gabira már rá is talált a szerelem a Fricska táncegyüttes frontemberének, Nagy Máté Bencének a személyében.

Sokáig nem lehetett tudni, hogy valamiféle félrelépésről volt-e szó, vagy Gabira egyszerűen csak gyorsan rátalált az új szerelem. Az mindenesetre biztos, hogy amióta Gabi fellépett a sztárok színpadára, mindig volt valaki az oldalán, huzamosabb ideig sosem maradt magára.

A kálvária mindenesetre ősszel sem szakadt meg, hiszen ekkor a hétvégi főműsoridőben Tóth Gabit és Kausz Gábort is láthattuk a TV képernyőkön, Gabi a Sztárban sztár leszek! zsűrijeként produkált mindig valami említésre méltót, míg Krausz Gábor a Dancing with the Stars adásaiban csillogtatta meg tánctudását, miközben az emberek egyre nagyobb kedvvel hozták össze táncpartnerével, Mikes Annával. Aztán volt az az eset Alekosszal is.

Gabinak közben kijött az új szerzeménye is, ami erős párhuzamokat mutatott a magánéletével, ettől függetlenül a dal óriási népszerűségnek örvend, még annak ellenére is, hogy néhányan megkérdőjelezték az eredetiségét. Ha jobban belegondolunk, ez az év szólhatott volna simán csak arról is, hogy Tóth Gabi új dallal rukkolt elő, és tök jó lett, rengetegen magukra ismernek a sorok között, itt lehet meghallgatni:

Az, hogy végül nem így lett, elég sok tényezőből áll össze, benne van a  közönség folyamatos érdeklődése, nekünk újságíróknak a felelőssége, és persze Gabi személyisége is.

Most éppen, mikor úgy tűnhet, hogy az év eleji állóvízben semmi különös dolog nem fog történni, egy Reddit felhasználó fogta magát, és összeszedett pár fotót, amiken azt szemlélteti, hogy Tóth Gabi mindig az épp aktuális párjához hasonul az öltözködésében. Íme a galéria:

Nem ez az első ilyen eset, korábban az NLC is készített hasonló sorozatot, ahhoz azonban nemigen érkeztek olyan kommentek, mint ide. A Reddit felhasználó egyébként Amber Heard-hoz hasonlította Gabit, akiről szintén az a hír járta egy időben, hogy szívesen öltözik össze az épp aktuális párjaival, nem mintha egyébként ez olyan rossz dolog lenne. Szerintünk jópofa is lehet. A kommentelők azonban többnyire nem így gondolták:

"Góth Tabinak az a személyisége hogy van palija."

"De miért mindig az aktuális csávója fodrászához megy?"

"Jó játék magányos estékre: képzeljétek el, hogy nézne ki Gabi, ha veletek járna!"

"Mondjuk így az aktuális áldozatnak mindig könnyű lesz megállapítani ha bekerült egy harmadik is a képbe: ha elkezd változni az asszony ruhatára akkor para van. Aztán elég csak körbe nézni és ha valakihez passzol az új stílus akkor meg is van a következő gazdatest."

"Távol áll tőlem az egész pasi, de Molnár Tibi melletti stílusa állt a legjobban Gabinak."

"A szent kaméleon."

"Unpopular opinion lesz, de szerintem minden embernek változik valamilyen szinten a stílusa az évek alatt öltözködésben, hajban, pasiban. Néhányan pedig extrém tempóban váltogatják a stílusukat, mint pl. ő. Sok hibája van Gabinak, de ebből nem következtetnék arra, hogy nincs személyisége."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás