promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Népszerű terméket hív vissza az áramütés és gyulladás veszélye miatt az IKEA, nálad is lehet otthon
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mindennapi használati tárgy súlyos sérülést okozhat.

Bár az IKEA svéd bútoráruház-óriás híresen hatékonyan és megbízhatóan működik, úgy tűnik, hogy néha még az ő precíziós gépezetükbe is kerül porszem.

Az IKEA visszahívja a sötétszürke ASKSTORM USB-töltőket, melyek 40 watt teljesítményűek. A vásárlókat arra kéri, hogy vigyék vissza a terméket bármelyik IKEA áruházba, ahol a teljes vételárat visszakapják. Az áruház szerint a 50461193 cikkszámú USB-töltőt azért hívják vissza, mert a tápkábel elhasználódásából eredő égési sérülés és áramütés veszélye áll fenn.

A sötétszürke ASKSTORM 40 W-os USB-töltőt a modellszám (ICPSW5-40-1) alapján lehet azonosítani, ami az USB-töltő hátoldalán lévő címkén található. Az IKEA üzleteibe vissza lehet vinni a terméket, ahol a vásárlók a teljes vételárat kapják vissza. A visszavételhez nem szükséges nyugtával vagy számlával igazolni a vásárlást - áll az IKEA közleményében

Fontos, hogy az IKEA gyorsan reagáljon az ilyen típusú biztonsági problémákra, és visszahívja a potenciálisan veszélyes termékeket. Ha rendelkezik ezzel a termékkel, feltétlenül vigye vissza az IKEA áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárat. Ne felejtse el ellenőrizni a modellszámot (ICPSW5-40-1) az USB-töltő hátoldalán lévő címkén a biztonságos azonosítás érdekében. Ha bármilyen további kérdése van, vagy szüksége van további információkra, forduljon az IKEA ügyfélszolgálatához.

Az IKEA egyébként meglehetősen sokat szerepel a hírekben, valamiért úgy tűnik, hogy a bútorvásárlás különösen felfokozott állapotot eredményez egyes embertársainkban, ennek köszönhetően fordulnak elő valószínűleg a hasonló esetek:

De a cég kreatív-marketingesei is komolya veszik a dolgukat, nagy érdeklődés övezte például a tavaly Dubaiban bevezetett, scifi-filmeket idéző koncepciót is, amikor az időnkkel lehetett fizetni az áruházban:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás