promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álmodtál már csavarok nélkül összerakható IKEA-bútorról?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Van olyan szekrényem, aminek majdnem egy napot szenvedtünk az összerakásával, és úgy, hogy a faternak minden spéci szerszáma megvan hozzá. Ez a felnőtt LEGO, ami az őrületbe tud kergetni. Hiába a képes útmutató, olykor még a tapasztaltabbak is bele tudnak pirulni egy-két lépésbe. A mondat, amivel esetleg ki tudod menteni magad: – Ja igen, ha nem úgy kell rátenni, akkor valószínűleg fordítva. A Portfolio Short blogja hivatkozott IKEA logisztikai vezetőjének az interjújára. Jesper Berodin elmondta, hogy tisztában vannak azzal, hogy sokak számára kellemetlenséggel jár bútoraik összeszerelése. Ezért előálltak az ötlettel: miért ne lehetne az összes bútor olyan, hogy puzzle módjára, egyszerűen, percek alatt összeilleszthető legyen. Az "összecsúsztatható" elemekből álló bútorokkal már egy ideje kísérleteznek, például LISABO nevet viselő asztaluk is ezt az elvet követi.

A cég vezetése erősen gondolkodik, hogy több bútor esetében is alkalmazni fogják, mivel pozitívak voltak a visszajelzések. Bár meglátjuk, hogy egy komolyabb ruhásszekrény, hogyan viselkedne így, de mindenre van megoldás.

Az extra illesztőelemek nélküli bútorokkal a felhasználók értékes időt nyerhetnek, az áruházlánc pedig költséget takarít meg, ráadásul még környezetkímélőbb is ez a megoldás. (Portfolio Short; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás