promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike olyan ideges lett, hogy a kamerák előtt vert szét egy telefont – videó
Borítókép:  Győzike / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Győzike a Van életünk című reality következő évadában is megajándékoz minket pár maradandó pillanattal.

Tavasszal indult a Life TV-n a Van életünk című műsor, amiben betekintést nyerhettünk többek között Berki Krisztián, Zámbó Krisztián, Cooky és a Gáspár család izgalmakkal teli, mókás hétköznapjaiba. Hamarosan jön a népszerű reality második évada, amiben az új előzetes alapján Győzike rendesen elveszíti majd a fejét, bár ez nem meglepő.

Gáspár Győző a videó alapján olyan ideges lesz, amiért valaki nem veszi fel neki a vezetékes telefont, hogy fogja magát, és a telefonkagylóval kezdi püfölni azt – majd mikor ez sem oldja meg a problémát, hatalmas erővel földhöz vágja a készüléket, ráadásul nem is egyszer.

Valószínűleg mindenki volt már hasonló szituációban, csak a legtöbb ember ilyenkor visszafogja magát, nem engedi, hogy az érzelmei felülkerekedjenek rajta, és nem okoz kárt – Győzike viszont láthatóan nagyon pipa volt, ezt pedig csak a zúzás tudta kicsit enyhíteni.

Ha ilyen, vagy ehhez hasonló jelenetekkel lesz tele a Van életünk következő szezonja, akkor biztos, hogy nagyon boldogok lesznek a nézők, akik már nagyon várják a műsor visszatérését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás