promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő fordulat Győzike parkolásos botrányában – videó
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2-nek sikerült megszereznie az Óbuda-Békásmegyeri Közterület-felügyelet felvételeit.

Anno megírtuk, hogy Gáspár Győző teljesen felháborodott azon, amikor a közterület-felügyelet megbüntette egy szabálytalan parkolásért. A showman elmondta, hogy szerinte direkt őket szúrták ki, ráadásul még le is cigányozták.

Az Óbuda-Békásmegyeri Közterület-felügyelet később visszanézte a felvételeket, és Horváth Antal igazgató kijelentette, hogy a közterület-felügyelő nem inzultálta Győzikét, és Bea asszonyt se rángatták ki a kocsiból, ahogyan azt a celeb állította.

Közben a TV2 igyekezett felgöngyölíteni az ügyet, és kiderült, hogy még egy rendőr is volt a helyszínen. A csatorna bemutatta a felvételt, szóval így nagyjából mindenki eldöntheti, hogy vajon kinek van igaza.

Persze azt Győzike is hozzátette, hogy hiába a videó, ha nincsen rajta hang. A showmant amúgy 30 ezer forintra büntették meg. Ezt a pénzt nem a közterület-felügyeletnek akarta adni, hanem ha sikerre viszi az ügyet, egy alapítványnak szerette volna felajánlani.

Győzike persze nem nyugszik, és tovább bizonygatja az igazát, míg az Óbuda-Békásmegyeri Közterület-felügyelet már lezártnak tekinti az egészet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás