promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike kezdte az összetűzést a fővárosban? A közteresek válaszoltak
Borítókép:  TV2 offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győzikét és Bea asszonyt anno egy szabálytalan parkolásért vették elő Budapesten, amiből óriási szópárbaj alakult ki.

Gáspár Győző és a felesége Bea állítólag szabálytalanul parkoltak az egyik csárda előtt a fővárosban, amiért bírságot kaptak. Győzike szerint a közterület felügyelet munkatársai direkt őket szúrták ki, mert a helyszínen más is szabálytalanul parkolt, de őket nem vették elő.

A showman hozzátette, hogy lecigányozták, és azt mondták neki, hogy mivel a tévében szerepelnek, így telik majd a büntetésre.

Sokáig kellett várni az óbudai közterület-felügyelet válaszára, de visszanézték az esetről készült videófelvételt, és végre reagáltak:

„A járőrszolgálat tagjainak egybehangzó nyilatkozata szerint a közterület-felügyelő nem inzultálta Önöket, intézkedése alatt mindvégig tisztelettudó és higgadt, udvarias volt. A térfigyelő kamera felvételeiből megállapítom, hogy míg a kollégák végig az intézkedéssel foglalkoztak, Ön, Gáspár Győző, folyamatosan követte a felügyelőt és látványos gesztikulálások közepette magyarázott neki”

 –  idézte a Blikk Horváth Antal igazgató reagálását az ügyre.

Győzike azt is állította, hogy a feleségét kirángatták a kocsiból, de a felvételek bebizonyították, hogy ilyen nem történt.

A showman nem hagyja annyiban: szerzett két tanút, és feljelentést fog tenni a rendőrségen, szóval az ügy még nem zárul le.

Győzike közben a zenei karrierjét ápolgatja – legutóbb Egerben lépett fel a Romantic csapatával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás