promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gonosz tréfa áldozata lett Orbán Viktor, a határon túl is a miniszterelnökön nevetnek
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Botrányos vicces helyzetbe hozták a miniszterelnököt.

Az internetet böngészve már nem emlékszünk teljesen kristálytisztán hogy milyen módon, de egészen elképesztő szcénára akadtunk a YouTube-on. Egyes embereknek úgy tűnik, hogy nagyon sok idejük van, meglehetősen groteszk humorérzékkel rendelkeznek, és elvégeznek olyan feladatokat, amelyekre senki nem kérte őket, de mégis mennyire jó, hogy megszülettek.

A szóban forgó videók főszereplője meg merjük kockáztatni, hogy körülbelül Magyarország leghíresebb embere: maga a miniszterelnök, Orbán Viktor.

Ám a a videókban tőle némileg szokatlan szerepkörben tűnik fel: nem valamilyen politikai gyűlésen vagy parlamenti ülésen mond beszédet, és még nem is zárt ajtók mögött egyezkedik különböző egyéb országok vezetőivel, hanem énektudását csillogtatja meg, és úgy tűnik, hogy a miniszterelnök úr sokféle zenei stílusban alkot, többek között a lakossági mulatós műfajában:

Ha túl esünk a kezdeti sokkon, azért könnyen rájöhetünk, hogy ezek a videók azért nem fognak akkora nagy botrányt kavarni, lévén hogy mesterséges intelligencia használatával lettek készítve, de megdöbbentő, hogy mennyire élethűre sikerültek.

Tökéletesen, hangról hangra és frazírról frazírra van átültetve az eredeti ének Orbán Viktor hangjára, akivel elénekeltettek igazi klasszikusokat is, a magyar néplélekben kitüntetett helyet elfoglaló Gyöngyhajú lány című dalt, Presser Gábor szerzeményét amely az Omega zenekar előadásában lett híres:

De Orbán Viktor rajta tartja a kezét a kor pulzusán is, kortárs slágereket is előad, ez pedig most különösen aktuális, Azahriah úgy is az amerikai nagykövettel vacsorázik:

Mi magyarok annyira szerencsések vagyunk, hogy az egész politikai elitünk kiváló művészi vénával rendelkezik, ugyanis Gyurcsány Ferenc sem úszta meg a tréfát, és úgy képzelik, hogy ő is szeret dalra fakadni, leginkább a Bikini zenekar dalai illenek hozzá, ebből válogat, ha tetőfokára hág a hangulat:

Kedves Promotions.hu olvasók, így élünk mi itt a Kárpát-medencében, 2023 decemberében. Boldog Karácsonyt és boldog új évet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás