promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
3790 Forintért árulják és mindenki veled akar majd lefeküdni, ha megveszed: az év egyik legpofátlanabb karácsonyi ajándékába futottam bele
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába tűnik extra akciósnak és kecsegtetőnek az ajánlat: kidobott pénz az egész.

A karácsonyi szezon szinte minden cég számára egyet jelent a növekvő bevételekkel: nincs is ezzel semmi baj, ha valóban értéket kapunk a pénzünkért és a termék amit megvásárolunk, valóban azt tudja, amit a reklámokban ígértek. Minden évnek megvannak a maga slágertermékei, minden évben vannak nagyon divatos ajándékok. Az idei év egyik nagy durranásáról, ami szinte magyar ember karácsonyfája alatt ott lesz mi is írtunk:

Azonban az sem szokatlan, hogy valaki csak nyerészkedni akar és ilyenkor ellepik a piacot a különböző termékek, amik remek eredménnyel kecsegtetnek, azonban kipróbálva akár csalódás is érhet minket, rosszabb esetben az ajándékozottat is.

Egy ilyen termék most szembe is jött velem: egy parfüm, ami nem kevesebbet garantál a férfiaknak, hogy amennyiben megvásárolják, nem lesz olyan nő, aki ne szeretne velük közelebbi viszonyba kerülni. Ehhez semmi mást nem kell tenni, mint magára fújni a csábító illatot és fogadni a hölgyek közeledését.

Bár a feromonos parfümöknek elvileg valóban van valamilyen haszna, azonban az a reklám, ebben a formában erősen félrevezető: ráadásul a szingli férfiak vágyaira épít, tisztességtelen módon.

Fontos, hogy mielőtt bármit vásárolunk, nézzünk utána a vásárlói értékeléseknek (lehetőleg ne a termék saját oldalán, ugyanis az sem szokatlan, hogy ezeket hamisítják és olvassunk utána a hatóanyagoknak, esetleges hatásoknak, mellékhatásoknak.

Különösen igaz ez kozmetikumok esetén, ami a bőrünkkel érintkezik, így kiemelten fontos, hogy megbízható forrásból vásároljunk. Arról nem is beszélve, hogy parfümöt veszélyes vállalkozás bárkinek adni, nehéz eltalálni azt, hogy pontosan milyen jegyekkel és jelleggel rendelkező illat felelne meg az ajándékozottnak.

Szép dolog, ha szeretnénk személyre szabott, jó ajándékot adni, de ehhez két dolgot jegyezzük meg: nem az ár a lényeg, hanem, hogy figyelembe vegyük annak a vágyait, aki kapja, illetve mindig tartsuk észben, ha egy ajánlat túl szép, hogy igaz legyen, akkor az úgy is van.

A feromonokról egy rövidebb és érdekes összefoglalót itt tudsz megnézni, ennek ismeretében dönts arról, hogy vásárolsz-e egy ilyen terméket vagy sem:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás