promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentő karácsonyi ajándéktrend kezdett el terjedni, végtagbénító kellemetlenség lehet ha ezt találod a fa alatt
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az erkölcsrendészet beadta a felmondását, önöknek kell megszavazniuk vennének-e ilyesmit.

A karácsony közeledtével a bevásárlóközpontokban mindent elborítanak a fenyőfás, mikulássapkás díszítések: az év végéhez közeledve a szeretet ünnepére való készülődés egyik központi elemévé a vásárlás lép elő. 

A három napkeleti bölcs az Újszövetségben megírt történet alapján ajándékot vitt a kis Jézusnak, de már a rómaiak is megajándékozták egymást a hasonló időszakban tartott Szaturnália ünnepén. A 19. századi Amerikában kezdett egyre hangsúlyosabbá válni az ajándékozás szokása, és az amerikai kultúra világméretű terjedésével végül az egész Földön a karácsony egyik legfontosabb elemévé lépett elő.

Az ajándékok keresgélése közben megdöbbentő hirdetésbe futottunk az interneten: egy magyar Facebook-csoportban tűnt fel a hirdetés, amibe szerkesztőségileg belepirultunk.

A kínált tárgy hivatalos neve angolul Clone-A-Willy. Azonban ha valamiféle kardszárnyú-delfinekkel kapcsolatos tárgyra gondolnánk (Szabadítástok ki Willy-t! után szabadon), akkor hamar csalódás fog érni minket:

Bár a fenti videón a készítők nem hagyták ki a sanszot, hogy egy műanyag delfinnel demonstrálják az eszköz működését, az egész másra van: életünk férfijának legnemesebb testrészének "klónozására" való.

Ha még egyszerűen csak egy szoborszerű tárgyról lenne szó, akár még ásítva is legyinthetnénk, de a Clone-A-Willy megalkotói ennél messzebbre mentek: az öntőformához jár egy vibráló eszköz is, amit a massza megszilárdulása előtt abba helyezve nem csak egy statikus plasztikát kapunk, amiben a vitrinben gyönyörködhetünk (és áthívott vendégeink is), hanem egy teljes értékű intim használati tárgyat

Elsőre megdöbbentőnek tűnik a tárgy, ennek ellenére meglepően hosszú hagyományai vannak a témának. Az amerikai rockkultúra arany éveiben, a '60-as '70-es években kezdett megjelenni a "groupie" jelenség - ez az elnevezés olyan hölgyeket takart, akik híres zenekarokat követettek mindenhova, és nem a fúvósszekció hangszereléséért voltak felelősek, hanem egészen más dologért.

Az egyik ilyen csoport egy Cynthia nevű groupie vezetésével arról vált híressé, hogy rocksztárok péniszét örökítette meg ilyen formában: többek között Jimi Hendrixét, Frank Zappáét vagy Robert Plantét is.

Ön mit gondol, meglepné párját ilyesmi tárggyal karácsonyra?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás