promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL utolsó nagy durranása is lekerül a képernyőről, ezzel számukra vége is az idei évnek
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kérdéses, hogy visszatér-e még egy újabb évaddal az RTL vadonatúj műsora, bár ezt még van idő megválaszolni, hiszen a finálét jó előre bejelentették.

Az RTL óriási reményekkel vágott bele az őszi csúcsszezonba, az utóbbi években megszokottá vált, hullámzó teljesítményű visszatérők (Survivor, Párharc, Házasodna a Gazda, stb.) mellett több feltámasztott formátummal és újdonsággal próbálkoztak. Utóbbiak közül hamarosan az utolsó nagy durranás is lekerül a képernyőről (a következő időszak legizgalmasabb fejleménye viszont, hogy elindulnak az RTL új csatornái).

A nagyreményű versenyzők között volt olyan műsor, amelyik nagyon  jól teljesített, de volt amelyik csalódást okozott. Közéjük tartozik az RTL első próbálkozása, hogy visszahódítsák az elsőbbséget a konkurenciától, aThe Voice azonban második nekifutásra sem hozott sikert (korábban a TV2 próbálkozott vele), aminek a sorsáról a napokban már értesülhettünk.

A felélesztett, és több hétvégére húzott Sztárbox azonban tarolt a nézőknél, ezzel sikerült megverni a TV2-t is, ami már két hete tart, így nem is túl meglepő, hogy jövőre visszatér a celebeket szerepeltető műsor, amin még az is jól szórakozhat, aki egy-egy hírességet nem különösebben szívlel, hiszen láthatja, ahogy valaki ellátja az adott celeb baját egy bokszkesztyűvel.

Feltéve, hogy nem Berki Mazsi, Basch Bence, vagy Molnár Áron ellen szurkolt, hiszen ők veretlenek maradtak, bár egy-egy nagyobb pofont nekik is el kellett szenvedniük - a boksz már csak ilyen.

A csatornának volt idén még további két feltámasztása, ezek még most is futnak. A város királynőia Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című reality-jének az újrafazonírozott változata, ilyen formán valójában nem nyújt sok újdonságot, mint a még több évnyi kihagyás után felmelegített Éden Hotel sem, ami korábban szintén a konkurens csatornákon futott, és ami az éjszakai sávban versenyzik, bár eleinte úgy volt, hogy csak az RTL+-on lesz elérhető. 

Ezeknél azonban sokkal izgalmasabbak voltak az új formátumok, ezek voltak az ősz igazi nagy durranásai!

Az Árulókkal be is jött a készítők számítása, Árpa Attila nyomozós reality-je nagyon népszerű volt, uralta a hétköznapokat, a hétvégente jelentkező LEGO Masters azonban nem volt ennyire sikeres.

Az első hétvégénél még viszonylag tisztességes számokat produkált 419 ezer nézővel, ami 12,7%-os arányt jelentett és egy 10. helyet a toplistán, de a második hétre jókorát zuhant (320 ezer, 8,9%), és a harmadik héten sem erősödött meg kellőképpen (343 ezer, 9,2%).

A negyedik hétről még nincs adat, de a műsornak ne sok esélye lehetett a Sztárban sztár leszek árnyékában, az 5. hétvége pedig még előttünk áll, ez lesz az elődöntő. Ezeknél a főműsoridős adásoknál legalább 15% körüli közönségarányt illik elérni ahhoz, hogy igazán sikeresnek mondhassuk őket. Most kiderült, hogy melyik hétvégén lesz vége a LEGO építős versenynek.

A játék a 6. hétvégéjén búcsúzik, tehát december 23-án, 19 órakor kerül adásba az utolsó rész.

Sokan abban reménykedtek, hogy a magyarországi műsor is hosszabb lesz, de ezek szerint be kell érni 6 adással. Bár a műsor nem annyira népszerű, azért rengeteg lelkes youtuber követi hétről hétre a játék alakulását, ilyen a Kockásember vagy az építsd fel nevű csatorna - ha te is nagy szerelmese vagy a LEGO-nak, érdemes belekukkantani ezekbe, hogyan látják a műsort az igazán elmélyült rajongók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás