promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi botrányhősnő tűnik ma fel a Sztárban sztár színpadán és ezt Tóth Gabinak köszönhetjük, lélegzetvisszafojtva várják az emberek az esti élő adást
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ember nem lesz az utcán, annyira izgalmas a csatorna bejelentése, hogy mindenki ezt fogja nézni.

A ma este kezdődő Sztárban sztár adásával minden eddiginél nagyobbat fog robbantani a TV2. A bent maradt versenyzőknek most egy különleges produkciót kell előadniuk: egy már ismert és befutott sztárral fognak közös előadást abszolválni, ahol a melléjük "rendelt" énekes vagy énekesnő karakterébe bújnak majd.

A Köllő Babett mentorálásával színpadra lépő Nagy Alexa az aranyhangú Zsédával duettezik majd. Tasi Dávid, akit szintén Babett készít fel az adásokra pedig Rácz Gergőt kapja meg maga mellé.

A Majka által segített Karapancsev Kristóf  Hooligans együttes énekesével Csipával ad majd elő egy közös dalt, Szologjan Edgár pedig Freddie-t alakítja majd.

Pápai Joci Széchenyi Lilije pedig a méltán népszerű együttes énekesnőjével fog énekelni: Blahalouisiana-ból ismert Schoblocher Barbarát hallhatjuk majd.

Tóth Gabi bent maradt versenyzője, a nagy esélyesnek tartott Halász Rebeka nem akárkit kap maga mellé a színpadra. Mentora botrányos nyarát tekintve nem csoda, ha ők is egy erősen vitatott énekesnőt választottak: Opitz Barbi érkezik és ők ketten fogják lenyűgözni a közönséget.

Bár Barbi vitathatatlan tehetség az utóbbi jó pár hónapban sajnos csak a magánéleti gondjai miatt került a figyelem középpontjában. Egyre másra láttak egymásnak ellentmondó híresztelések napvilágot: egyszer attól volt hangos a sajtó, hogy a szülei fenyegették Barbit, volt, hogy az utcán verték meg az énekesnőt, az pedig, hogy Serleg Alberttel éppen hol tart a kapcsolatuk, szinte nyomonkövethetetlen.

Itt nézhettek meg egy nem túl régen kiadott klippet, Opitz Barbitól:

Az utolsó Instagram történetek szerint a pár végleg szakított és a folyamatos bántás és zaklatás miatt Barbi akár még rendőri segítséget is igénybe vehet és a barátai próbálják megvédeni, illetve tartani benne a lelket. Remélhetőleg a ma esti fellépés feltölti őt erővel és energiával és valóban tovább tud majd lépni a szakmai fejlődés és a magánéleti boldogság útjára, mivel igazán tehetséges lányról és fiatal szépségről beszélünk.

Itt van Tóth Gabi versenyzőjének egyik legemlékezetesebb alakítása, meg nem mondanánk, hogy ki van a maszk alatt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás