promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A sógorom olyan kínos karácsonyi ajándékot adott nekem, ami miatt azonnal válásra kértem a húgomat
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majdnem megsemmisültem a szégyentől és felrobbantam a dühtől.

Az ünnepek közeledtével mindig összeszorul a gyomrom, ha az az eset, ami miatt végül a húgom házasságának válás lett a vége. Különösebben sosem kedveltem a férjét, de nem akartam az a nővér lenni, aki túlfélti a kistesót és minden döntésébe beleszól, valamint őszintén azt gondoltam, hogy nem tudhatom mi az amit szeret benne. A család előtt mindig kellemetlenkedett, kínos helyzetbe hozott több embert is, ha pedig valaki ezt szóvá tette, akkor úgy reagált, hogy

Dehát csak vicceltem! Ennyire nincs humorod?

Tipikusan az a fajta sógor volt, akivel csak akkor ül az ember egy asztalhoz, ha nagyon muszáj: de a tesóm menthetetlenül oda volt érte. Külön pikantériája a sztorinak, hogy az elejétől fogva azt éreztem, hogy kokettál velem, próbál flörtölni, szemezni, ami bennem konkrétan hányingert keltett, de mégse tehettem szóvá, mert mi van, ha az ellenszenvem miatt beképzelem ezt az egészet?

A szüleimmel próbáltam erről beszélni, de ők leintettek, mondván túl sokat gondolok magamról.

Ellenszenves fiú ez az Andor, aláírjuk, de ne azért nem csalná meg a Hannácskát. - mondták ők.

A kapcsolat végére irónikus módon egy közös karácsony és egy nekem vásárolt ajándék tett pontot. Nálunk az ajándékozásnak igen nagy hagyománya van, mindenki szeret adni, kapni, szóval nagyjából egész évben erre gyűjtünk, tényleg mindenki mindenkinek vásárol, szóval önmagában az, hogy a sógorom vett nekem valamit nem lenne hírérték.

Átadta azzal az ütnivaló vigyorával és kacsintott mellé. Egy boríték volt. Semmi rosszra nem gondolva kinyitottam és egy szálloda fotója volt benne, illetve egy már kifizetett foglalás: az ő és az én nevemre egy üzenettel: ideje lenne kicsit jobban is megismernünk egymást, nem gondolod?

Azt hittem csak viccel, de mikor ránéztem és elkaptam a tekintetét, akkor ismét kacsintott. És itt elszakadt a cérna. Felmutattam neki a középső ujjam és félrevontam a húgomat.

Megmutattam neki az ajándékot és több évnyi frusztrációt öntöttem a nyakába. Hanna sírni kezdett, vigasztalhatatlanul. Elmondta, hogy Andor rengeteget beszél rólam, mindig át akar hívni magukhoz, állandóan nézegeti a fotóimat a közösségi médiában és sokszor elmondta neki, hogy lehetne olyan dögös mint a nővére.

Nincs erőm elválni. - mondta szomorúan Hanna.

Végtelenül megsajnáltam és akkor olyan elemi erőt éreztem a dühtől, hogy kimentem és azonnal szembesítettem ezt a rohadékot azzal amit csinált, ezzel együtt pedig a házból is kipenderítettem. Mivel karácsony volt, így meg kellett várni az új évet a dolgok hivatalos intézéséhez, de január másodikán az én támogatásommal a húgom beadta a váló keresetet.

Ennek már 2 éve és idén mutatja be nekünk az új párját az ünnepek alatt. Nagyon remélem, hogy most egy kedves fiút sikerül találni, de biztos ami biztos, én nem fogok megfésülködni, sminkelni és végig csúnya pulcsiban leszek, nehogy esetleg rám találjon nézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás