promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szállást foglaltunk egy családias kis panzióban, azonban nagyon gyorsan menekülés lett a dolog vége amikor kézhez kaptuk a házirendet
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha valaki nekem mesélné azt, amit átéltem, nem hinném el.

A párom és én azzal tartjuk frissen a kapcsolatunkat, hogy minden hónapban elmegyünk 3-4 napra valami kedves kis helyre, ahol csak egymással foglalkozunk. Felváltva választunk helyeket: ő az aktívabb, városnéző programokat preferálja, én pedig szeretek kivonulni a világból és eggyé válni a természettel, hallgatni a csöndet, nézni a fákat, nekem a pihenés alapszükséglet. Most rajtam volna a választás és a hétvégi szállás kiválasztásának a felelőssége. A foglalás rendben lezajlott, egy pároknak szóló élménycsoportban ajánlották, mondván, hogy úgy értek vissza, mintha kicserélték volna őket.

Pont erre van szükségünk most. - gondoltam én.

Kicsit elfáradtunk mostanában és elmentünk egymás mellett, szóval pont egy ilyen páros kalandra volt szükségünk. A foglalás rendben ment, kedvesek voltak, szívélyesek és jelezték, hogy nagyon várnak minket. Ami elsőre talán kicsit furcsa, hogy megkérdezték az életkorunkat és azt mondták, hogy rendben, a többi vendég is ez a kororsztály. Dehát ahány ház, annyi szokás, gondoltam én.

Autóba pattantunk és nagyjából két és fél óra kocsikázás után meg is érkeztünk. Ahogy kiszálltam, szinte arcon csapott az erdei, friss levegő, éreztem is, ahogy kezd felmenni bennem az aksi százalékjelzője. Kicsit körülnéztünk, korán volt még, meseszép környezet. Több pár is lézengett ott, szemmel láthatóan nagyon felszabadultak voltak, kis csoportok is összeverődtek.

Sziasztok! - hallattszott mellettünk egy kedves női hang.

Bemutatkoznánk, nem árt az, ha szerzünk ismerősöket mielőtt bejelentkezünk. - kontrázott rá a férfi.

Örültünk a kedvességnek, bár mélyen belül az is bennem volt, hogy csak a párommal akarok lenni, viszont szimpatikus párnak tűntek, így beszédbe elegyedtünk. Elmondták, hogy már 3 éve házasok és rendszeresen idejárnak felfrissíteni magukat élményekkel.

Minden nagyon jól hangzott, amit mondtak, eközben pedig kinyílt a szálló kapuja és lehetett menni becsekkolni. Szépen kitöltöttük a papírokat, majd a recepciós a szobánkba irányított és jelezte, hogy ott van a házirend, amit olvassunk el. Felmentünk, elrendezkedtünk és a telefon mellé pillantva láttam meg a brossúrát, aminek a megtekintésére lent kértek meg. Fellapoztam és hallottam, ahogy a férjem valamit magyaráz, de annyira lekötött a lapocskára írt utasítások összessége, hogy elengedtem a fülem mellett. Ilyeneket olvastam rajta:

A közös terek csak fehérneműben, vagy pedig ruha nélkül látogathatóak.

A jakuzzit nem lehet bikiniben igénybe venni.

A vacsora felszolgálásánál elegáns fehérnemű ajánlott.

Felnéztem a férjemre, aki szintén talált egy ilyen lapot a fürdőbe, csak más instrukciókkal, melyek egy kicsit konkrétabb tippeket adtak a többi párral való ismerkedéshez. Az első ijedtséget gyorsan nevetés váltotta fel és anélkül, hogy bármit mondtunk volna összeszedtük a cuccunkat.

A recepción jeleztük a tévedést, akik szintén derűs nevetéssel engedtek utunkra minket. Last minute foglaltunk egy másik, felöltözve is látogatható nyaralót a közelben és nagyon örültünk annak, hogy egyikőnket sem csigázta fel a váratlanul jött pajzán, pajkos lehetőségnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás