promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy pucér pasi nyitott nekünk ajtót a lányunknak vásárolt lakásban: a földig lesújtó meglepetés azonban ezután érkezett
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ádámkosztümben találkoztunk a férfival, akinek a szavai egy pillanat alatt ájulást okoztak.

A kislányunkat nagyon odafigyelően és erkölcsösen neveltük, sosem merültek fel nála semmiféle olyan problémák, ami a többi tinédzsernél igen. A kapcsolatunk mindig jó volt és nyitott, mindent elmondtunk egymásnak és a fentiek nem jelentik azt, hogy ne lehetett volna párkapcsolata. A párjait is szívesen megismertük, mind jóravaló, értelmes fiú volt és nem váltogatta őket gyakran. A tanulásban is jeleskedett a szemünk fénye és mivel szerencsére megtehetjük, így megígértük neki: amennyiben bejut az álomegyetemére, akkor veszünk neki egy kis lakást ott a közelben, hogy teljes mértékben csak az iskolai eredményeire tudjon koncentrálni. Nagyjából kész ténynek vettük, hogy ez így lesz, el is kezdtük nézegetni a kínálatot. Nem is olyan sokára meglett az álomotthon, egy időben a színjeles bizonyítvánnyal, amihez hamarosan érkezett a jó hír: simán bekerült a kinézett intézménybe.

A lakást lepapíroztuk, eltelt a nyár és segítettünk költözni is. Tudtuk, hogy fájó szívvel hagyjuk majd ott a kislányunkat, de tudatosan készültünk erre: hiszen egyszer ki fog repülni és mi mindent megtettünk azért, hogy sikeres legyen az életben. Nagyon bíztunk benne. Elkezdődött az iskola és folyamatos telefonos kapcsolatban voltunk. Egyik nap éppen a fővárosban volt dolgunk, így a férjemmel elhatároztuk, hogy meglátogatjuk a lányunkat.

Megvolt az órarendje és finoman megérdeklődtem lesz-e dolga, azt mondta otthon tanul. Vettünk neki a kedvenc gyorsétterméből egy kis ebédet, egy kis süteményt a cukrászdából és leparkoltunk a ház előtt. Volt kulcsunk, így a kapun bementünk, az ajtónál azonban már kopogtunk, nehogy esetleg kellemetlen helyzetbe hozzuk őt, ha vendége van. Lépéseket hallottunk és nyílt az ajtó. Egy teljesen pucér férfi állt ott előttünk. Néztük egymást mire megtörte a csendet:

Jaj már lejárt az idő? Nem, ahogy nézem, még van 10 percem. Kérem jöjjenek vissza akkor. Egyébként csinos kis hölgy. - mondta, a férjemre kacsintott és becsukta az ajtót.

Letelt a 10 perc és addig egy szót sem szóltunk egymáshoz a férjemmel. A férfi kijött, egy 20 év körüli szőke lánnyal, majd kellemes napot kívánt. Bementünk a lakásba és a sokkoló meglepetés ekkor érkezett: az ajándék kis csajos kuckó már nyomokban sem emlékeztett arra amikor utoljára itt jártunk. Mindenhol bódító fények, italpult, az asztalon védekezéshez megfelelő eszközök és játékos kiegészítőket is találtunk.

Azonnal tárcsáztuk a lányom mobilszámát, aki 15 perc múlva már oda is ért. Szemmel láthatóan meg volt rettenve. Azonnal kérdőre vontuk, hogy mégis mi ez az egész. A választól nem tudtuk, hogy szégyenkezzünk, vagy megdicsérjük.

Kiderült, hogy a kiscsillag olyan jól beilleszkedett az egyetemre, hogy kivettek egy hatalmas nagypolgári lakást, ahol most hatan laknak. Az ajándékba kapott lakást pedig megcsinálta amolyan hétvégi búvóhelynek, ahol párok (és nem párok) pár órára zavartalanul össze tudnak bújni. Mint mondta, olyan jól megy a biznisz, hogy végre bele tudott vágni a kézműves projektjébe és onnan is jön a pénz. Az első sokk után megnyugodtunk és megbeszéltük, hogy tulajdonképpen annyira mesteri a terv, hogy mi ebbe inkább nem is szólnánk bele. A kis kuckó azóta is üzemel, a lányomnak pedig már saját ékszerkollekciója van a hűtlenkedő ügyfelektől beszedett bérleti díjból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás