promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi üzent a sziszegő kígyóknak, összeomlott az élő adás, le kellett állítani a TV2 forgatását - íme a hét legolvasottabb hírei
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi visszatért, ismét előkelő helyet foglal el a hét legolvasottabb cikkeinek listáján, de Karikó Katalin olimpikon lánya és Miklósa Erika elragadó gyereke is több embert érdekelt ezen a héten. A nyertes viszont toronymagasan Jákob Zoltán lett.

Az élő adások során bármikor becsúszhat valamilyen malőr, nem is olyan régen pedig teljes káoszba fulladt az RTL egyik esti műsora. A csatorna nézői éppen a Fókuszt nézték, amiben eleinte nem volt semmi gond, de aztán egy milliárdosokról szóló riport közepén fülsértő hang zavart bele az adásba, mikor a jelenlegi Nagy Ő-t, Jákob Zoltánt kérdezték. Megdöbbentő eset, visszahallgatni is kellemetlen.

A friss Nobel-díjas Karikó Katalinnak a lánya is nagy eredményeket ért el korábban, igaz nem a tudomány, hanem a sport területén. Francia Zsuzsanna (Susan Francia) Szegeden született, de miután édesanyja sikerrel pályázott meg egy állást az Egyesült Államokban, három évesen a tengerentúlra költözött ő is. Egy alkalommal még Paul McCartney is gratulált neki, amiről videó is van.

A Kőgazdag fiatalok rendesen kiborította a nőzőket folyamatos polgárpukkasztásával, ám most úgy tűnik egy időre fellélegezhetünk, mert véget ért az első évad. Tuvic Alexandra viszont elárult, hogy egy kisebb budapesti garzonlakás árát költötte már el az arcára, az orrát már ötször kellett plasztikáztatni. Mutatjuk hogyan nézett ki a plasztikai beavatkozás előtt.

Miklósa Erika egészen szívhez szóló történetben mesélte el, milyen csodálatos kapcsolata van kislányával, akit örökbe fogadtak. Az örökbefogadás tényét soha nem is titkolták a kislány előtt, aki ennek ellenére is teljesen olyan, mint a nagyszerű operaénekesnő. A műsorban még viccelődnek is vele, hogy a The Voice szereplői közül vajon kit fog örökbe fogadni. Tényleg érdemes megnézni Erika videóját, mert egészen megható.

Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása óta rendszeresen a figyelem középpontjába kerülnek, és ez ezen a héten sem volt másként. Tóth Gabi nagyon meglepő választ adott Tilla egyik kérdésére, amikor a gumiarcú műsorvezető a kígyómintás ruhája felől érdeklődött. 

Az Ázsia Expressz új évadának forgatása rendhagyó módon Dél-Amerikában zajlott, és pont emiatt nem is volt teljesen veszélytelen. A stáb a világ egyik legveszélyesebb városában is dolgozott, az is előfordult, hogy a hírességek és a TV2 munkatársainak biztonsága csak egy hajszálon függött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás