promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme Miklósa Erika ritkán látott családja, csodálatos kislányt nevel férjével az operaénekes
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Miklósa Erika évekkel ezelőtt fogadta örökbe kislányát Bíborkát, aki halva született. 

Miklósa Erikajelenleg a The Voice műsorában kapta meg az egyik coach szerepét, így Trokán Nóra, Curtis és Manuel mellett ő bíráskodik a versenyzők felett. Legnagyobb álma azonban mindig is az volt, hogy édesanya lehessen, ami végül valóra is vált számára az örökbefogadás által. 

A kislányáról még a műsor forgatási szünetében is mesélt a többieknek, akkor úgy nyilatkozott róla, hogy el sem hiszi, hogy nem a vér szerinti gyermeke Bíborka, aki ingencsak hasonlít rá. Az emberek szívébe pedig azonnal belopta magát az operaénekes, aki először hétnapos korában látta a kislányát, érte nem álltak sorba az örökbefogadók, ugyanis halva született. 

Jött egy pont, azt hiszem, négyéves volt. Már tudta, hogy amikor így megfogom a fejét, akkor ezt fogom mondani, hogy örökbe fogadtunk és örökké szeretni fogunk. Megfogta az én fejemet, és azt mondta: nem! Én fogadtalak titeket örökbe

- mesélte a tehetségkutatóban Miklósa Erika.

Ezután azonban mindenki kíváncsi arra, hogy valójában ki lehet ez a kishölgy, aki Erikával és férjével egy örök egységet alkot. A híresség Facebook-oldalán több fotó is van Bibiről. Tavaly karácsonykor is egy megható családi fotót tett közzé, de Bibi három évvel ezelőtti születésnapját is megörökítették. 

2023 kezdete. Bibi fülbe súg. "Anya, szerinted mindenki látni fogja, hogy ugyanolyan a hajunk? Lehet, hogy össze is kevernek majd minket, és én leszek te, te meg én?"

- írta a 2023-ben tett első bejegyzéséhez Erika, kislánya ugyanis profi a humoros megjegyzésekben.

Erika azonban félti a kislányát és emiatt nem is oszt meg olyan fotót, amelyen látszik az arca, mindig valamivel eltakarja. De elképesztően aranyos történeteket előszeretettel posztol a kis Bibiről. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás