promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktor meghökkentő fotókat posztolt épülő házáról, van aki az egészsége miatt aggódik
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Viktor építkezik, így fest most a háza.

Legutóbb mi is részletesen beszámoltunk róla, hogy milyen kellemetlen dolog érte a megosztó "performanszművészt", de akik nem találkoztak volna a hírrel, azoknak röviden összefoglaljuk az eseményeket: Varga Vikot Budakalászon találta meg álmai otthonhát, édesapjával kezdett neki az építkezésnek, igazi férfi módjára a két kezükkel estek neki az alapok felhúzásának, azonban a tető és az emeleti gerendák sajnálatos módon beáztak.

Hiábavalónak bizonyult tehát a self-made barkácsüzemmód, megfelelő szigetelésre lett volna szükség. Ezért a ház bizonyos részeit le kellett bontani, Varga Viktor azonban ehhez már szakemberek segítségét vette igénybe. A celeb nagyon örült a segítségnek, barátainak, követőinek is nagy előszeretettel ajánlotta a Genereal Master kft., ami kicsit PR szagú reklámnak tűnik ugyan, de hát ki tudja, mi az igazság. Mi nem kételkedünk benne, hogy a cég valóban érti a dolgát.

A munkálatok pedig úgy tűnik, hogy gőzerővel zajlanak, ami érthető is, hiszen már itt az ősz, egyre hidegebb és csapadékosabb az idő, sietni kell, ha télen nem szeretnék, hogy újra beázzon a ház, ami egyébként a tervek szerint jógaközpontként fog funkcionálni. Instagramra több kép is felkerült, ezek Viktor sajátos humorát tükrözik, ahogy épp megpihen a gerendákon, a fotelben evés közben, vagy éppen a WC-n ülve fogmosás közben. 

Az egyik képen annyira elfáradt, hogy az ágyba se talált be, egyszerűen lecsúszik az ágy széléről a földre, de a kedvenc képünk mégis az, ahol a házat őrzi, kezében egy gépfegyverrel, miközben - illeszkedve a képsorozat tematikájához - ezen is alvást szimulál.

Varga Viktorról gondoljon bárki amit akar, de az biztos hogy nem egy hétköznapi figura, ennek minden előnyével és hátrányával. Közben nem csak a ház épülget szépen, hanem a tavacska is, amiben a tervek szerint rákok és halacskák fognak úszkálni, a háttérben pedig jól kiszúrható a 40 fokra felfűthető dézsa is. Akik viszont inkább a házra kíváncsiak, azok a BORS honlapján nézhetnek képeket, van itt egy jurta szerű hálószoba, szintetizátorral gitárral és dobokkal, meg mindenféle egzotikus dísztárgy.

A kommentek között sokan aggodalmuknak adtak hangot, hogy biztos minden rendben van-e Viktor mentális állapotával, de van akit inkább az zavart, hogy ezek a képek nem méltóak egy huszárhoz. Talán még Varga Viktor épülő házánál is érdekesebb lehet, hogy hogyan fest Sebeslyén Balázs, Majka, Vajna Tímea, vagy éppen Lékai-Kiss Ramóna háza, amik igazi luxusházaknak számítanak. Ezeket a cikkbe is igyekeztünk beszúrni, de ha esetleg egy helyen ugranátok neki, akkor itt tudjátok ezt megtenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás