promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kis Grófo luxusotthonától még a leggazdagabbak álla is le fog esni, elképesztő, hogy mit tervez a mulatós sztár
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kis Grófo igazi luxusotthont álmodott meg a családjának, és a kertbe egy olyan dolgot tervez, amit tényleg csak a leggazdagabbak engedhetnek meg maguknak.

Hazánk egyik legnagyobb mulatós sztárját valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Kis Grófo anno hatalmasat robbantott a No roxa áj, valamint a Bulibáró című slágerekkel. Bár a mulatós sztár Szolnokon született, de most úgy döntött, hogy a családjával Biatorbágyra költözik.

A híresség sokszor mutatja, hogy a pénz nála nem akadály, így igazi luxusotthont álmodott meg. A bitorbágyi ház egy csendes utcában található, és ebben a modern stílus valóban keveredik a fényűzéssel.

Kis Grófo nem igazán szereti, ha a magánéletén csámcsognak az emberek, de most mégis úgy döntött, hogy a Tények Plusznak megmutatja az álomotthont, ami már három éve készül. Sokan tudják, hogy a sztár nem csak dalolászik, így igyekezett kivenni a részét a munkából, így ha segítségre volt szükség, rögtön ott termett.

Elvileg már csak hetek kérdése, és az egész család birtokba veheti az új luxusházat. A saját monogramjával ellátott bútorok csak a kezdett, mivel be van állítva a kertben a jakuzzi, ahová Kis Grófo megálmodott egy szökőkutat is.

A ház körül még olyan kisebb munkák vannak, mint mondjuk a villanyszerelés. A felújítás során mindig voltak fennakadások, így csúszott a költözés. Az is felborította kicsit a híresség életét, amikor 2020-ban elhunyt az édesapja. Nagyon közel álltak egymáshoz, így érthető volt, hogy a gyász erősen megviselte.

Mivel sikerült ezt lezárnia magában, így jöhet a költözés. Kis Grófo persze ettől még felejteti el szolnoki gyökereit sem, de az állandó ingázás nagyon fárasztó volt a számára.

Most azonban jöjjön az exkluzív videó, hogyan is fog kinézni belülről Kis Grófo luxusotthona. A híresség persze mindent nem mutatott meg, de nála ez már így is nagy szó, hogy beengedett egy teljes stábot az otthonába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás