promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea hat hálószobán is végighancúrozhatja az éjszakát egy videó szerint, ami a modell luxusotthonát mutatja be
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea nem akármilyen luxusvillába költözött, miután megözvegyült.

Vajna Tímea aztán igazán megteheti, hogy elképesztő luxusotthont vásároljon magának, hiszen a Forbes 50 leggazdagabb magyart számláló listáján a 40. helyet kaparintotta meg még 2020-ban. Azóta már nem fér fel a listára, de így is lehet tudni, hogy a vagyona 32-35 milliárd forintra tehető, azaz nagyjából 1-4 milliárddal marad el a Forbes idei  listájának utolsó helyezettjétől.

Miután a híres filmproducer elhunyt, Tímea örökölte meg Andy Vajna vagyonát, és tulajdonképpen így került fel a híres listára. Azóta számos vagyontárgytól, részesedéstől megszabadult a gyönyörű modell, akii utoljára 2020-ben láthattak a TV nézők a TV2-n futó Nicsak, ki vagyok? című műsorban. Mivel Tímea 2022 óta már amerikai állampolgár is, már csak ritkán látogat haza, helyette inkább egzotikusabbnál egzotikusabb helyeken élvezi az életet. 

Pedig Vajna Tímea - aki idő közben visszavette leánykori nevét, legalábbis instagrammon csak Palacsik Tímeaként találhatjuk meg - gyönyörű luxusvillában lakik, ahol simán el lehet tölteni akár egy egész életet is, hiszen az ingatlan nem csak fényűző luxust biztosít a lakójának, hanem óriási tereket is. El nem tudjuk képzelni, mégis mi indokolja, hogy valakinek egyszerre 6 hálószobája is legyen, miközben egyedül él, nincs se gyereke se családja.

41 éves modell azonban nem úgy néz ki, mint aki a családalapítás miatt aggódik, mi mindenesetre kívánjuk neki, hogy hamarosan találjon rá a szerelem. Persze az is lehet, hogy Tímea már boldog párkapcsolatban él, csak  a rajongókkal nem osztja már meg az ilyen személyes jellegű infókat. Szexi fotókat azonban továbbra is nagy előszeretettel tölt fel magáról.

Ami azonban Tímea luxusvilláját illeti, volt olyan szerencsés, aki már két évvel ezelőtt bejárta az óriási ingatlant, és ezt videón is megörökítette. Az ezekből a felvételekből is látszik, hogy nem csak a luxusvilla néz ki észveszejtően jól, hanem a Beverly Hills-i kilátás is egészen pazar. A házat még 2021 nyarán vásárolta meg 8,9 millió dollárért, ami 2,6 milliárd forintot jelent. A házvásárlás előtt azonban 4,9 millió dollárért vált meg Los Angeles-i otthonától, némi túlzással azt is mondhatnánk, hogy

súlyos árat fizetett a luxusvilláért.

A két perces videót eddig is meg lehetett nézni, azonban most a hírességek luxusvilláira specializálódott megveszLAK TikTok fiókja is feltöltött egy videót, ami ismét ráirányította a figyelmünket a nem mindennapi luxusotthonra. Innen tudjuk, hogy az ingatlan 650 négyzetméteren terül el. A két videó után tűéles képeken is meggyőződhetünk róla, micsoda luxusban él Andy Vajna özvegye.

Ám még mielőtt gyorsan tovább görgetnél, talán érdekelhet az is, hogy milyen fényűző luxusban lakik Sebestyén Balázs vagy Kis Grofó. Érdemes ezekre is vetni egy pillantást, hiszen ezt csak nagyon kevesen engedhetjük meg magunknak. Na de most már tényleg nézzük azokat a pálmafás képeket!

Képek forrása: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás