promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea mellei alaposan belelógtak a képbe, miután lehámozta magáról a fürdőruháját
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea izgató fotóiból továbbra sincs hiány az interneten, és akad, ami nagyon bevállalós.

Andy Vajna 2013-ban vette feleségül a 38 évvel fiatalabb Palácsik Tímeát, aki egybekelésük után Vajna Tímeára változtatta a nevét. A házasságuk boldog volt, és állítólag igazi lelki társként tekintettek egymásra.

A filmproducer 2019. január 20-án 75 évesen hunyt el a budapesti otthonában hosszan tartó betegség után. Vajna Timi a gyász után igyekezett talpra állni, de még egy valami nagyon hiányzik az életéből, az pedig egy gyerek. Remélhetőleg a közeljövőben ez is össze fog jönni neki.

Sokáig azt hitte mindenki, hogy Vajna Tímea magánéletében minden rendben, de már közismert tény, hogy az üzletasszony és a vőlegénye már jó ideje szakítottak. Andy Vajna özvegye nem is igazán koncentrál a szerelemre, inkább azzal van elfoglalva, hogy valahogy teherbe tudjon esni. Minden álma egy kisbaba, amiért alaposan meg kell küzdenie.

Annyi biztos, hogy a híresség lombikprogram segítségével szeretne teherbe esni. Természetesen nagyon el tudja keseríteni, amikor így sem jön össze a dolog, de továbbra sem adja fel, hogy gyereke legyen.

Vajna Tímea továbbra is Los Angelesben él, és olykor a magyarországi rokonok is meg szokták látogatni. Az üzletasszony 2022-ben végre amerikai állampolgár is lett, ami régi álma volt. Az sem volt persze másodlagos, hogy átszámítva közel 3 milliárd forint volt letétbe helyezve amerikai bankszámlákon, amihez Timi csak akkor juthatott hozzá, ha már amerikai állampolgár.

Andy Vajna özvegye továbbra is imádja az utazást, valamint a kalandokat. Ugyebár attól sem riad vissza, hogy rengeteg villantós és bikinis képet tegyen fel magáról Instagramra. Az egyiken éppen lehámozza magáról a fürdőruhát, és ha nem takarja ki a melleit, akkor azok erősen belelógtak volna a képbe. Vajna Tímea most Franciországban nyaral, és onnan is küldött a követőinek a minibikinis képet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás