promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea buja Barbie lett, és ehhez a feszes fenekét is bevetette
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea bizarr villantós fotója tartja most lázban az internetet.

Andy Vajna 2013-ban vette feleségül a 38 évvel fiatalabb Palácsik Tímeát, aki egybekelésük után Vajna Tímeára változtatta a nevét. A házasságuk boldog volt, és állítólag igazi lelki társként tekintettek egymásra.

A filmproducer 2019. január 20-án 75 évesen hunyt el a budapesti otthonában hosszan tartó betegség után. Vajna Timi a gyász után igyekezett talpra állni, de még egy valami nagyon hiányzik az életéből, az pedig egy gyerek. Remélhetőleg a közeljövőben ez is össze fog jönni neki. Állítólag már ötödik alkalommal vág bele a hormonkezelésbe.

Múltkor Andy Vajna egyik jóbarátjával, Arnold Schwarzeneggerrel vacsorázott együtt, akivel valószínűleg nosztalgiáztak egy jót.

Vajna Tímea továbbra is Los Angelesben él, és olykor a magyarországi rokonok is meg szokták látogatni. Az örökösnő gyakran villant Instagramon, és most sem fogta vissza magát. Gyakorlatilag Barbieként pózol, és kitolt fenékkel egy fánkot eszik éppen. Ha lapozunk egyet, utána már kékben láthatjuk, ugyanúgy cukros fánkot majszolgatva.

Akadtak olyanok, akik imádták a bevállalós buja képeket, míg másik inkább ismét betámadták Andy Vajna özvegyét.

„A képek is tükrözik, hogy másra nem is vagy való!”

„Szerintem egész magyarország gratulál ehhez a nagy teljesítményhez amit produkálsz!”

- írták a kirtikus kommentelők.

Sokan tudják, hogy ennél jóval merészebb fotókat is be szokott vállalni. Ha lapoztok, akkor gyakorlatilag melltartó nélkül is láthatjátok a hírességet. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás