promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Vajna Tímea ledobta a felsőjét, félpucéran pózolt a kamerának a szuperdögös üzletasszony
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea olyan bevállalós volt, hogy a képet cenzúráznia kellett.

Viszonylag ritkán hallhatunk Vajna Tímeáról, mióta kiköltözött Los Angelesbe, és ott kezdett új életet. Állítólag lett egy csodaszép álomotthona, és sokáig együtt volt a pasijával, aki el is jegyezte őt, ráadásul még családot is szerettek volna alapítani, de a legutóbbi információink szerint az üzletasszony és a férfi szakítottak, jelenleg már nincsenek együtt – bár azóta már lehet, hogy újra összejöttek, nem lehet biztosan tudni.

Vajna Tímea leginkább csak az Instagram oldalán enged betekintést az életébe, de ott se sűrűn. Nemrég megosztotta, hogy jelenleg is kezelésekre jár annak érdekében, hogy gyereke születhessen, és ennek egy kifejezetten pozitív mellékhatása volt az, hogy jelentősen megnőttek a mellei – az üzletasszony büszkén mutatta meg magát és a megduzzadt kebleit bikiniben a közösségi oldalán.

Aki követi Vajna Tímeát, az pontosan tudja, hogy a híresség Instagram oldala leginkább szexi képekből áll, ugyanis rendszeresen rak ki magáról olyan fotókat, amik simán helyet kaphatnának egy lightosabb férfimagazinban, annyira dögös rajtuk – sőt, még az is megesik, hogy extra bevállalós az üzletasszony, és egyes ruhadaraboktól is megszabadul pár csábító felvétel kedvéért.

Nos, örülhetnek Vajna Tímea rajongói, mivel most az utóbbi igaz, ugyanis félmeztelenre vetkőzött, és megmutatta magát hátulról, enyhén elfordulva. A felvétel valószínűleg egy kicsit túl sokat mutatott belőle, ezért cenzúrázta rajta a melleit, nehogy esetleg problémázzon az Instagram – az biztos, hogy észveszejtően néz ki a képen a csinos sztár, nem hiába rajonganak érte olyan sokan.

Itt lehet megnézni Vajna Tímea fotóját, de persze csak saját felelősségre – még úgy is, hogy nem látni rajta semmi „olyat”:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás