promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea mellei majdnem szétfeszítették a bikinifelsőjét, büszkén mutatta meg magát a csinos üzletasszony
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea bevállalós kedvében volt, mikor megosztotta ezeket a fotókat.

Vajna Tímea sok szempontból egy kifejezetten megosztó személyiségnek számít Magyarországon, hiszen sokan sajnálták őt, mikor kiderült, hogy bántalmazták, de utána rengeteg támadást kapott, mikor összejött a nála jóval idősebb sztárproducerrel, Andy Vajnával, aki 2019-ben hunyt el – voltak, akik aranyásónak nevezték a csinos hírességet, főleg, miután megkapta az örökségét.

Vajna Timi a férje halála után Amerikában kezdett új életet, hosszú ideig volt egy szerelme is, akivel elvileg próbáltak családot alapítani, és még az eljegyzés is megtörtént. A legutóbbi információink szerint az üzletasszony és a párja nemrég szakítottak, de ez egyáltalán nem vette el a kedvét attól, hogy folytassa a babaprojektet – állítólag jelenleg is próbálkozik, és különböző kezeléseken vesz részt.

Nemrég az Instagram oldalán mutatta meg Vajna Timi, hogy vannak pozitív mellékhatásai is az esetenként sok szenvedéssel járó dolognak, ugyanis bikinifelsőben demonstrálta, hogy rengeteget nőttek a mellei az utóbbi időszakban.

Vajna Tímea jogosan lehet büszke az adottságaira, hiszen a kommentek alapján az emberek szerint elképesztően dögös jelenleg a híresség, alig tudnak betelni az új képeivel. Csak úgy záporoztak a dicsérő hozzászólások, illetve a szívecskés, tüzes hangulatjelek, amik szintén azt jelzik, hogy bizony kirobbanó formában van az üzletasszony, és talán még sosem volt ennyire gyönyörű, csábító.

Itt lehet megnézni Vajna Tímea posztját, ami valóban tűzforró képekkel van tele – egyáltalán nem meglepő, hogy ilyen sokan dicsérik őt a kommentekben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás