promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger meghökkentő dolgot mondott Andy Vajnáról - Tényleg igaz, amit állít?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Andy Vajna fontosabb szerepet játszott Arnold Schwarzenegger életében, mint azt bárki is gondolta volna.

Arnold Schwarzenegger egy igazi élő legenda, sokak példaképe. A Terminátor-szériának köszönhetően örökre emlékezni fogunk rá, de persze ennél jóval többet tett le az asztalra az utóbbi évtizedekben. Nemrég megjelent Netflixen egy 3 részes dokumentum-széria Arnold címmel, amiben megismerhetjük az életútját, és közben olyan titkokat árul el a világsztár, hogy egészen intim a végeredmény.

Az Arnold első epizódja a testépítésről szól, hogy mindent elért, amit csak lehetett, ezért színésznek állt. A második rész a hollywoodi karrierjét és a csúcsra jutását boncolgatja, a harmadik pedig a politikai pályafutását veszi górcső alá. Utóbbiban egy számunkra ismerős arc is feltűnik egy fénykép erejéig, aki nem más, mint a hazai sztárproducer, Andy Vajna, aki 2019-ben hunyt el.

Arnold Schwarzenegger megosztott az Arnoldban egy egészen döbbenetes történetet Andy Vajnával kapcsolatban, ugyanis amikor a színész eltökélte, hogy elindul a választáson, és ő lesz Kalifornia következő kormányzója, akkor 2002-ben elment a producerhez beszélgetni erről, és segítséget kérni tőle, hogy összegyűjtse a pénzt a kampányra – Andy Vajna ennyit mondott Arnie-nak az ötlet hallatán:

„Neked k*rvára elment az eszed.”

Persze kiderült, hogy azért volt ez kicsit problémás dolog Andy Vajna számára, mert akkor már sínen volt a Terminátor harmadik része, amiben Arnold Schwarzenegger így nem tudott volna szerepelni, ezért kénytelen lett volna beperelni őt. Arnie persze megértette, meg is csinálta a filmet, de így el kellett odáznia a politikai karrierjének elindítását.

Végül pontosan ez volt a szerencséje, ugyanis a következő évben (miután az aktuális kormányzó leszerepelt és újraválasztást eszközöltek) sokak meglepetésére ő nyert, és onnantól kezdve politikusként tevékenykedett a színész – vagyis Andy Vajna nagyobb hatással volt az életére, mint azt gondoltuk.

Itt lehet megnézni az Arnold előzetesét, a széria már elérhető Netflixen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás